El Benjamí C a un passet de ser el nou líder

11/01/2015

Els nois de la Fundació Grama seguiran una setmana més en segona posició amb 11 d’11 en victòries, després de guanyar 3-4 a la Stoitchkov Barcelona, tercer classificat. Com en tots els partits del cap de setmana va començar amb un minut de silenci per la mort de don Manuel Rueda Verduzco, pare de l’entrenador del Aleví «A» Christian Roda.

Tornant a l’esportiu la Fundació va començar el partit molt bé, concentrats i arribant a demostrar molta superioritat. Després de dos quarts molt bons el marcador al descans reflectia un 1-4 gràcies al hat-trick d’Antonio Sebastián i Marc Ortega. Després del descans el Benjamí «C» s’ha relaxat i a encaixat un gol d’estratègia.

L’equip es va enfonsar després del gol local i així arribaria minuts després el 3-4, els locals ja estaven a només un gol. En els últims 15 minuts l’equip va saber patir i va saber aguantar el resultat per emportar-se tres punts molt importants d’un camp molt difícil.

El conjunt colomenc la setmana que ve podria posar-se líder en solitari del grup 8 de Tercera Divisió si aconsegueixen sumar un punt a casa, diumenge a les 14: 30h., davant la CE Penya Barcelonista Barcino ja que el Turó de la Peira descansarà i per fi tots dos tindran els mateixos partits de lliga jugats.

benjC 110115

Los chicos de la Fundación Grama seguirán una semana más en segunda posición con 11 de 11 en victorias, tras ganar 3-4 a la Stoitchkov Barcelona, tercer clasificado. Antonio Sebas marcó un hat-trick para su equipo.

Como en todos los partidos del fin de semana comenzamos con un minuto de silencio por el fallecimiento de don Manuel Rueda Verduzco, padre del entrenador del Alevin «A» Christian Rueda. Volviendo a lo deportivo la Fundació empezó el partido muy bien, concentrados y llegando a demostrar mucha superioridad.

Tras dos cuartos muy buenos el marcador al descanso reflejaba un 1-4 gracias al hat-trick de Antonio Sebastián y Marc Ortega. Tras el descanso el Benjamín «C» se ha relajado y a encajado un gol de estrategia. El equipo se vino abajo tras el gol local y así llegaría minutos después el 3-4, los locales ya estaban a solo un gol.

En los últimos 15 minutos el equipo supo sufrir y supo aguantar el resultado para llevarse tres puntos muy importantes de un campo muy difícil.

El conjunto colomense la semana que viene podría ponerse líder en solitario del grupo 8 de Tercera División si consiguen sumar un punto en casa, domingo a las 14:30h., ante la CE Penya Barcelonista Barcino ya que el Turó de la Peira descansará y por fin ambos tendrán los mismos partidos de liga jugados.