Dues victòries per començar la pretemporada

El Juvenil A va començar oficialment la seva pretemporada aquesta setmana i van aprofitar per jugar dos partits amistosos.

CF MARTORELL 0-2 FE GRAMA

Partit intens per ser la primera setmana dels dos equips. La Grama va portar el pes del xoc en tot moment i tan sols li va faltar ser més efectiva en els últims metres per aconseguir un resultat més voluminós. Abdul amb un xut des de fora de l’àrea va obrir el marcador i Kevin després d’una jugada individual per banda esquerra va ampliar el resultat.

FE GRAMA 3-1 CF BUFALÀ

Els colomencs van resoldre el partit amb dos gols de penal de Kevin i Àngel després d’haver realitzat cada un d’ells un excel·lent un contra un contra el seu defensor qui acabaria cometent penal. El Bufalà va retallar distàncies en el marcador aprofitant una fallada en la sortida de pilota de la Grama. El tercer i definitiu gol local arribaria al minut 85, obra de Kevin després centrada des de la dreta d’Iván.

COPA GOTHIA

Una setmana abans l’equip de Christian Algar va estar a la Xina disputant el torneig que la FIFA diu des de l’any 2007 com la «Copa del Món de la Joventut». La Grama va quedar quarta a la fase de grups després dels següents resultats: FEG 0-1 NK Bubamara Zagreb (Croàcia) / Pohang Steelers (Corea del Sud) 5-3 FEG / FEG 1-1 Guangzhou Evergrande (Xina) / Tokyo Verdy (Japó) 1-3 FEG. En semifinals es van enfrontar de nou al Pohang amb qui van empatar a dos gols i van caure a la tanda de penals per 5-4.

FOTOS DEL PARTIT

Foto: Jornada Previa

Foto: Jornada Previa

El Juvenil A comenzó oficialmente su pretemporada esta semana y aprovecharon el fin de semana para jugar dos partidos amistosos.

CF MARTORELL 0-2 FE GRAMA

Partido intenso para ser la primera semana de los dos equipos. La Grama llevó el peso del choque en todo momento y tan sólo le faltó ser más efectiva en los últimos metros para conseguir un resultado más abultado. Abdul con un chute desde fuera del área abrió el marcador y Kevin tras una jugada individual por banda izquierda amplió el resultado.

FE GRAMA 3-1 CF BUFALÀ

Los colomenses resolvieron el partido con dos goles de penalti de Kevin y Ángel tras haber realizado cada uno de ellos un excelente uno contra uno contra su defensor quien acabaría cometiendo penalti. El Bufalà recortó distancias en el marcador aprovechando un fallo en la salida de balón de la Grama. El tercer y definitivo gol local llegaría en el minuto 85, obra de Kevin tras centro desde la derecha de Iván.

COPA GOTHIA

Una semana antes el equipo de Christian Algar estuvo en China disputando el torneo que la FIFA llama desde el año 2007 como la «Copa Mundial de la Joventut». La Grama quedó cuarta en la fase de grupos tras los siguientes resultados: FEG 0-1 NK Bubamara Zagreb (Croacia) / Pohang Steelers (Corea del Sur) 5-3 FEG / FEG 1-1 Guangzhou Evergrande (China) / Tokyo Verdy (Japón) 1-3 FEG. En semifinales se enfrentaron de nuevo al Pohang con quien empataron a dos goles y cayeron en la tanda de penaltis por 5-4.