Dimecres a les 21 hores al Nou Municipal de Santa Coloma l’equip de Toni Rovira tractarà d’oblidar la derrota del cap de setmana guanyant a un rival directe. Una victòria seria el més important per seguir escalant en la classificació i avançar al rival d’aquesta setmana.

La Fundació Privada Hermes arriba al partit després de deixar enrere dues jornades seguides sense guanyar. Per ara els de Montgat segueixen per sobre del Juvenil A de la Fundació amb tan sols dos punts d’avantatge. Sens dubte serà un partit emocionant entre dos equips que volen seguir pujant llocs a la taula.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El miércoles a las 21 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma el equipo de Toni Rovira tratará de olvidar la derrota del fin de semana ganando a un rival directo. Una victoria sería lo más importante para seguir escalando en la clasificación y adelantar al rival de esta semana.

La Fundación Privada Hermes llega al partido tras dejar atrás dos jornadas seguidas sin ganar. Por ahora los de Montgat siguen por encima del Juvenil A de la Fundació con tan solo dos puntos de ventaja. Sin duda será un partido emocionante entre dos equipos que quieren seguir subiendo puestos en la tabla.

Por admin