Dissabte vine a donar suport a l’Infantil B FEGrama que només necessita un empat a la Guineueta per guanyar el Campionat de Lliga

L’Infantil B FEGrama va tot dret cap a tractar d’aconseguir el campionat de lliga fent mèrits propis com la victòria a la jornada 29 amb el triomf davant l’Imperio amb dos gols de Wanderson, un de Dani Chavarría i l’últim d’Edgar Cerro que deixaven el derbi colomenc decantat cap als locals de la Fundació Grama.

El conjunt dirigit per Rafa Avilés i Ramón Domínguez segueix provisionalment segon classificat encara que amb una jornada menys que el líder que encapçala la taula, l’Escola Pía Sarrià, amb 71 punts i finalitzades les seves 28 jornades però te el gol average per sota dels de Santa Coloma amb lo qual només un empat donaria la Lliga al conjunt de la Fundació Grama.

També el Collblanc-Sants es despenjà amb 65 punts, a 5 punts dels de Santa Coloma.

L’Infantil B FEGrama dirigit per Rafa Avilés i Ramón Domínguez són un dels equips revelació del grup 21 i depén d’ell mateix gràcies a les habilitats que han acabant sorgint d’uns jugadors que agafen confiança partit a partit.

El resultat és evident amb la clara possibilitat de guanyar la Lliga i després d’un inici de temporada d’acoblament, tant entre els jugadors i el conjunt com a adaptar se al nivell exigit dels equips més competitius, l’equip del Rafa i el Ramon estan demostrant que no hi ha límits quan es vol anar a una mateixa direcció.

A la jornada 30, a un partit del final, el conjunt de la Fundació Grama només necessita un punt per ser Campió de Lliga. Per això viatjarà al Complex la Guineueta, desè amb 29 punts, dissabte 31 de maig des de les 14:30 hores. L’Escola Pia tindrà els tres punts per la retirada de l’Águila. El Collblanc rebrà al Poble Nou el dissabte 31 de maig des de les 16 hores.

Ho aconseguireu!!! Ho aconseguirem!!!imperoifrancdiscoimperioFranciEspinolaIMperioFrancisoEspinolaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

des de les 14 hores.Infantil_B_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA037

Resultats Classificació

El Infantil B FEGrama va todo derecho hacia tratar de conseguir el campeonato de liga haciendo méritos propios como la victoria en la jornada 29 con el triunfo ante el Imperio con dos goles de Wanderson , un Dani Chavarría y el último de Edgar Cerro que dejaban el derby colomense decantado hacia los locales de la Fundación Grama .

El conjunto dirigido por Rafa Avilés y Ramón Domínguez sigue provisionalmente segundo clasificado aunque con una jornada menos que el líder que encabeza la tabla, la Escuela Pía Sarrià, con 71 puntos pero con el gol average por debajo de los de Santa Coloma con el cual sólo un empate daría la Liga al conjunto de la Fundación Grama.

También el Collblanc- Santos se descolgó con 65 puntos , a 5 puntos de los de Santa Coloma .

El Infantil B FEGRAM dirigido por Rafa Avilés y Ramón Domínguez son uno de los equipos revelación del grupo 21 y depende de sí mismo gracias a las habilidades que han terminando surgiendo de unos jugadores que cogen confianza partido a partido .

El resultado es evidente con la clara posibilidad de ganar la Liga y después de un inicio de temporada de acoplamiento , tanto entre los jugadores y el conjunto como adaptarse al nivel exigido de los equipos más competitivos , el equipo de Rafa y el Ramon están demostrando que no hay límites cuando se quiere ir a una misma dirección .

En la jornada 30 , en un partido del final , el conjunto de la Fundación Grama sólo necesita un punto para ser Campeón de Liga . Para ello viajará al Complejo la Guineueta , décimo con 29 puntos, el sábado 31 de mayo desde las 14:30 horas . La Escuela Pia tendrá los tres puntos por la retirada del Águila . El Collblanc recibirá en Pueblo Nuevo el sábado 31 de mayo desde las 16 horas .

¡Lo conseguirá ! Lo conseguiremos !

Text: @ChemaCarva

Fotos:
Francisco Espínola Garcia (FAcebook)

Visca l’Esperit Grama!!!