El Prebenjamín A FEGrama voldrà continuar en la seva línia desprès del Carnestoltes a la jornada 19 i seguir augmentant la diferència amb els immediats perseguidors, l’Hospitalense a nomès dos punts i el Collblanc a vuit, però justament aquests dos conjunts rivals van empatar a la passada jornada abans del Carnestoltes.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18700796&codcompeticion=18473321″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473321&CodGrupo=18700796&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Classificació[/button]

I a la jornada 19 el Nou Municipal de Santa Coloma viurà un autèntic duel amb la visita de l’Hospitalense el dissabte 8 de març des de les 11 hores del matí.

Si voleu veure un espectacle d’emocions i nervis, passa la veu d’aquest partit on es jugarà el primer lloc perquè quants més siguem al nostre estadi del Nou Municipal més donarem suport als nois dirigits per Jonathan Serrat, entrenador del Prebenjamí A FEGrama i pel seu segon, Agustín Banda.

Alé Grama!!!

El Prebenjamín A FEGRAMa querrá continuar en su línea después del Carnaval en la jornada 19 y seguir aumentando la diferencia con los inmediatos perseguidores, el Hospitalense a sólo dos puntos y el Collblanc a ocho, pero justamente estos dos conjuntos rivales empataron en la pasada jornada antes del Carnaval.
Y en la jornada 19 el Nou Municipal de Santa Coloma vivirá un auténtico duelo con la visita del Hospitalense el sábado 8 de marzo desde las 11 horas de la mañana.

Si desea ver un espectáculo de emociones y nervios, pasa la voz de este partido donde se jugará el primer lugar porque cuantos más seamos en nuestro estadio del Nou Municipal más apoyaremos los chicos dirigidos por Jonathan Serrat, entrenador del Prebenjamín A FEGRAMa y por su segundo, Agustín Banda.

Alé Grama!!!

Por admin