Dia de la Fundació Esportiva Grama (10è aniversari)

29/03/2023

El proper diumenge 16 d’abril a partir de les 11:00h al Nou Municipal de la Grama se celebrarà el DESÈ ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA..

L’acte serà presentat pel periodista Xavier Andreu i comptarà amb activitats d’animació per tots els presents. Desfilaran per la gespa de l’estadi tots els equips i seccions de l’entitat, des de l’Escola fins el Primer equip, passant pel Karate i totes les àrees del club.

Així mateix, aquest dia tan especial tindrà diferents sortejos, entre els que destaquen 1 IPhone, 1 PlayStation 5, diversos viatges a les Illes Balears i a les Canàries i varis sopars a restaurants de la zona. La participació es realitzarà amb l’entrada a l’estadi, la qual es realitzarà mitjançant una invitació numerada. Aquestes invitacions es poden recollir al CER (C/Sant Jordi 14, Santa Coloma de Gramenet | 7:00h – 22:30h) o a les oficines del Nou Municipal de la Grama (17:30h – 21:30h).

Us esperem a tots per viure plegats una jornada lúdica, esportiva i familiar, on celebrarem els deu anys de la Fundació Esportiva Grama.

(Castellano)

El próximo domingo 16 de abril a partir de las 11:00h en el Nuevo Municipal de la Grama se celebrará el DÉCIMO ANIVERSARIO DE LA FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA.

El acto será presentado por el periodista Xavier Andreu y contará con actividades de animación para todos los presentes. Desfilarán por el césped del estadio todos los equipos y secciones de la entidad, desde la Escuela hasta el Primer Equipo, pasando por el Karate y todas las áreas del club.

Asimismo, este día tan especial tendrá diferentes sorteos, entre los que destacan 1 IPhone, varios viajes a las Islas Baleares y Canarias y varias cenas en restaurantes de la zona. La participación se realizará con la entrada en el estadio, la cual se realizará mediante una invitación numerada. Estas invitaciones se pueden recoger en el CER (C/Sant Jordi 14, Santa Coloma de Gramanet | 7:00h – 22:30h) o en las oficinas del Nuevo Municipal de la Grama (17:30h – 21:30h).

Os esperamos a todos para vivir juntos una jornada lúdica, deportiva y familiar, donde celebraremos los diez años de la Fundació Esportiva Grama.