Cadet “C” 0 – Europa 3

Els nois del Cadet “C” van jugar el seu partit contra l’Europa, l’equip que va segon en la taula i que es juga l’ascens. Un partit difícil amb baixes importants per part de la Grama.

Al llarg del partit el que es va veure va ser un domini dels nostres, avançant-se en les ocasions però que no acabaven de materialitzar-se. Cal destacar que encara que el partit va estar molt interessant per totes dues parts, els contraris tenien un nivell “qualitatiu” superior, per la qual cosa encara que es van intentar escurçar distàncies i es van generar ocasions dels blaus, no s’acabava d’arribar al gol.

Per desgràcia, en una acció en la qual el porter de la Grama estava avançat, va venir el tercer gol de l’Europa sumant un punt als altres dos de la primera part.

El partit es va jugar bé pesi al resultat inflat pels contraris.


Cadete “C” 0 – Europa 3

Los chicos del Cadete “C” jugaron su partido contra el Europa, el equipo que va segundo en la tabla y que se juega el ascenso. Un partido difícil con bajas importantes por parte de la Grama.

A lo largo del partido lo que se vio fue un dominio de los nuestros, adelantándose en las ocasiones pero que no acababan de materializarse. Cabe destacar que aunque el partido estuvo muy interesante por ambas partes, los contrarios tenían un nivel “cualitativo” superior, por lo que aunque se intentaron acortar distancias y se generaron ocasiones de los azules, no se acababa de llegar al gol. 

Por desgracia, en una acción en la que el portero de la Grama estaba avanzado, vino el tercer gol del Europa sumando un punto a los otros dos de la primera parte.

El partido se jugó bien pese al resultado abultado por los contrarios.