L’Infantil A va caure derrotat a casa 0-2 davant el Trajana-PB Sant Just.

Mal partit de la Grama, cosa que ningú esperava a aquestes alçades de temporada amb el que hi havia en joc. Els colomencs van saltar a la gespa molt relaxats, sense fer bé les consignes treballades durant la setmana. Després d’un mal entès entre central i porter la pilota va quedar morta dins l’àrea petita i el davanter visitant ho va aprofitar per marcar el 0-1 al minut 7.

A la segona part la Grama va continuar igual i després d’una jugada per banda va arribar el segon, en el primer minut de joc. Durant derrota que els baixa del primer lloc al cinquè, dues jornades per al final i a 3 punts del primer lloc.

[divider]

El Infantil A cayó derrotado en casa 0-2 ante el Trajana-PB Sant Just.

Mal partido de la Grama, algo que nadie esperaba a estas alturas de temporada con lo que había en juego. Los colomenses saltaron al césped muy relajados, sin hacer bien las consignas trabajadas durante la semana. Tras un mal entendido entre central y portero el balón quedó muerto dentro del área pequeña y el delantero visitante lo aprovechó para marcar el 0-1 en el minuto 7.

En la segunda parte la Grama continuó igual y tras una jugada por banda llegó el segundo, en el primer minuto de juego. Dura derrota que les baja del primer puesto al quinto, dos jornadas para el final y a 3 puntos del primer puesto.

Por admin