Derrota del Juvenil C davant el segon classificat

El Juvenil C va caure derrotat 0-3 davant la UD Gornal. Partit més igualat, contra el segon classificat, del que diu el marcador final.

Primera part de bon joc de la Grama contra un rival que buscava l’esquena per aprofitar la velocitat de les seves puntes. En una de les poques vegades en què no van incórrer en fora de joc arribaria el 0-1. Abans del descans els colomencs se’ls va resistir l’empat, Iván de falta va estavellar la pilota al travesser.

A la segona meitat la Grama va millorar però el Gornal va marcar dos gols des de la llarga distància en poc temps. El 0-3 va ser una garrotada molt gran una Fundació que fins al final del partit va fer un vull i no puc amb ocasions molt clares dels dos equips en un partit ja trencat.

El Juvenil C cayó derrotado 0-3 ante la UD Gornal. Partido más igualado, contra el segundo clasificado, de lo que dice el marcador final.

Primera parte de buen juego de la Grama ante un rival que buscaba la espalda para aprovechar la velocidad de sus puntas. En una de las pocas veces en las que no incurrieron en fuera de juego llegaría el 0-1. Antes del descanso a los colomenses se les resistió el empate, Iván de falta estrelló el balón en el larguero.

En la segunda mitad la Grama mejoró pero el Gornal marcó dos goles desde la larga distancia en poco tiempo. El 0-3 fue un varapalo muy grande una Fundació que hasta el final del partido hizo un quiero y no puedo con ocasiones muy claras de los dos equipos en un partido ya roto.