Derrota del Juvenil A al Nou Municipal davant un Manresa ordenat que va saber esperar el seu moment (0-1).

El partit iniciava amb una Grama totalment dominadora del joc davant d’un Manresa tancat enrere i amb les línies molt juntes. Intentaven els de Manu Peláez perforar aquesta “muralla” blanc-i-vermella però amb poc èxit. Els colomencs arribaven bé a la frontal de l’àrea manresana, però un cop allà el centre o l’última passada no era eficaç.

Un xut llunyà d’Hernando que desvia el porter a córner i una rematada de Dani per sobre del travesser van ser les dues úniques ocasions de la primera part. A la represa, mateixa tònica, la Fundació controlava el partit davant un Manresa que contínuament parava el partit amb reiterades faltes. Anava transcorrent el matx i els visitants cada cop veien més a prop la possibilitat de puntuar, i en dos contres avisaven que ho a posteriori arribaria.

Pablo en dues ocasions treia dos xuts amb dues grans parades. Els colomencs intentaven reaccionar però no acabaven de sentir-se còmodes i al minut 74 el Manresa feia el 0-1 en una jugada amb diversos rebutjos dins de l’àrea. 15 minuts li quedaven als blaus per revertir la situació.

Els locals amb més cor que amb cap van estar a prop d’empatar. Primer un xut de Darling el tallava el porter visitant i després un xut d’Oliver sortia fregant el pal. Xiulet final i derrota dels de Santa Coloma a casa.

Derrota del Juvenil A en el Nou Municipal ante un Manresa ordenado que supo esperar su momento (0-1).

El partido iniciaba con una Grama totalmente dominadora del juego ante un Manresa encerrado atrás y con las líneas muy juntas. Intentaban los de Manu Peláez perforar esa “muralla” rojiblanca pero con poco éxito. Los colomenses llegaban bien a la frontal del área manresana, pero una vez allí el centro o el último pase no era eficaz.

Un chut lejano de Hernando que desvía el portero a córner y un remate de Dani por encima del larguero fueron las dos únicas ocasiones de la primera parte. En la reanudación, misma tónica, la Fundació controlaba el partido ante un Manresa que continuamente paraba el partido con reiteradas faltas. Iba transcurriendo el match y los visitantes cada vez veían más cerca la posibilidad de puntuar, y en dos contras avisaban de que lo a posteriori iba a llegar.

Pablo en dos ocasiones atajaba dos disparos con dos grandes paradas. Los colomenses intentaban reaccionar pero no acaban de sentirse cómodos y en el minuto 74 el Manresa hacía el 0-1 en una jugada con varios rechaces dentro del área. 15 minutos le quedaban a los azules para revertir la situación.

Los locales con más corazón que con cabeza estuvieron cerca de empatar. Primero un chut de Darling lo atajaba el portero visitante y después un disparo de Oliver salía fregando el palo. Pitido final y derrota de los de Santa Coloma en casa.

Por admin