Derrota de l’Infantil B al Nou Sardenya

18/03/2018

L’Infantil B va caure derrotat 2-0 davant el CE Europa B.

Partit difícil d’una Grama valent que va sortir a per totes tenint clares ocasions en la primera meitat i dominant el joc. Amb 0-0 va començar la segona meitat on amb un lliure directe el Europa es va posar per davant en el marcador.

Tot i el gol dels visitants van seguir dominant però sense materialitzar les seves ocasions. En l’últim minut amb la Grama bolcada en camp contrari arribaria el 2-0 en un contraatac. Resultat injust i que segueix penalitzant la falta d’eficàcia davant de la porteria.

El Infantil B cayó derrotado 2-0 ante el CE Europa B.

Partido difícil de una Grama valiente que salió a por todas teniendo claras ocasiones en la primera mitad y dominando el juego. Con 0-0 comenzó la segunda mitad donde con un libre directo el Europa se puso por delante en el marcador.

Pese al gol los visitantes siguieron dominando pero sin materializar sus ocasiones. En el último minuto con la Grama volcada en campo contrario llegaría el 2-0 en un contraataque. Resultado injusto y que sigue penalizando la falta de eficacia delante de la portería.