Derrota de l’Infantil A que cau a la segona posició

15/01/2018

L’Infantil A va sumar la segona derrota consecutiva en lliga que li fa caure del primer lloc. La Fundació va caure derrotat per la mínima, 0-1, davant l’EF Premier Barcelona B.

Primera part amb arribades dels dos equips sense domini clar. La Grama va tenir moltes ocasions de gol però no van aprofitar cap, mentre la Premier tenia més control al mig del camp. Els blaus van estar ben posicionats en tot moment.

A la segona meitat l’àrbitre es va erigir com el gran protagonista mostrant 10 cartolines grogues a la Grama i donant per vàlid el gol de la Premier en clara posició de fora de joc.

El Infantil A sumó la segunda derrota consecutiva en liga que le hace caer del primer puesto. La Fundació cayó derrotado por la mínima, 0-1, ante la EF Premier Barcelona B.

Primera parte con llegadas de los dos equipos sin dominio claro. La Grama tuvo muchas ocasiones de gol pero no aprovecharon ninguna, mientras la Premier tenía más control en el medio del campo. Los azules estuvieron bien posicionados en todo momento.

En la segunda mitad el árbitro se erigió como el gran protagonista mostrando 10 cartulinas amarillas a la Grama y dando por válido el gol de la Premier en clara posición de fuera de juego.