L’Aleví F FEGrama dirigit per Albert Jurnet i Daniel Zambrana coneixen la primera derrota davant el Don Bosco per 1-8.

Després de tres golejades en lliga en aquesta nova categoria a la Fundació Grama dins del grup 7 de Tercera Divisió, ha tocat conèixer la derrota i amb golejada davant un equip a priori inferior. Gran lliçó per als nostres nois per les properes trobades on la formació i l’aprenentatge és la base del progrés.

En la cinquena jornada, els nois de la Fundació Grama els tocarà jugar contra l’APA Poble Sec a casa, setè amb sis punts, el dissabte 1 de novembre des de les 12:30 hores.

Alevi_F_FEG fundacio grama Santa Coloma contra DONBOSCO @chemacarva
Alevi_F_FEG fundacio grama Santa Coloma contra DONBOSCO @chemacarva

El Alevín F FEGrama dirigido por Albert Jurnet y Daniel Zambrana conocen la primera derrota ante el Don Bosco por 1-8.

Tras tres goleadas en liga en esta nueva categoría a la Fundación Grama dentro del grupo 7 de Tercera División, ha tocado conocer la derrota y con goleada ante un equipo a priori inferior. Gran lección para nuestros chicos para los próximos encuentros donde la formación y el aprendizaje es la base del progreso.

En la quinta jornada, los chicos de la Fundación Grama les tocará jugar contra el APA Poble Sec en su casa, séptimo con seis puntos, el sábado 1 de noviembre desde las 12:30 horas.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976200&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976200&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

Por admin