Catalonia 1 – Aleví «D» 3

Primera jornada de lliga en un camp de dimensions molt reduïdes, davant el Catalonia, en el qual ens va costar circular la pilota i generar ocasions. En el primer quart, sortim jugant des de darrere, superant la pressió rival amb dificultats. No obstant això, generem ocasions mitjançant una pressió alta, que ens permetia robar pilota en zones molt pròximes a la porteria rival. Daren va marcar de cap en un servei de cantonada, i un minut després el tornaria a fer després de rebotar la pilota en un defensor.
L’avantatge aconseguit en el primer temps, ens va permetre seguir amb confiança, encara que el rival va estrènyer en la pressió i cada vegada era més difícil circular. Joel va marcar el 0-3 amb un tret llunyà, mentre que una bona feina defensiva i les intervencions de Marco, ens va permetre anar-nos al descans amb la porteria a 0.
En el tercer i últim quart, el rival es va bolcar en atac i va tenir ocasions per a retallar el marcador, marcant el 1-3 als pocs minuts de reiniciar-se el joc. No obstant això, l’esforç de la Grama va tenir recompensa, ja que aconseguim els primers tres punts de la temporada.


Catalonia 1 – Alevín «D» 3

Primera jornada de liga en un campo de dimensiones muy reducidas, ante el Catalonia, en el que nos costó circular el balón y generar ocasiones. En el primer cuarto, salimos jugando desde atrás, superando la presión rival con dificultades. Sin embargo, generamos ocasiones mediante una presión alta, que nos permitía robar balón en zonas muy cercanas a la portería rival. Daren marcó de cabeza en un saque de esquina, y un minuto después lo volvería a hacer tras rebotar el balón en un defensor. 

La ventaja conseguida en el primer tiempo, nos permitió seguir con confianza, aunque el rival apretó en la presión y cada vez era más difícil circular. Joel marcó el 0-3 con un disparo lejano, mientras que un buen trabajo defensivo y las intervenciones de Marco, nos permitió irnos al descanso con la portería a 0. 

En el tercer y último cuarto, el rival se volcó en ataque y tuvo ocasiones para recortar el marcador, marcando el 1-3 a los pocos minutos de reiniciarse el juego.  Sin embargo, el esfuerzo de la Grama tuvo recompensa, ya que conseguimos los primeros tres puntos de la temporada.