Derrota a casa de l’Infantil E

Infanitl_C fundacio grama santa coloma FEG-Fundacio Hospitalet @chemacarva
14/04/2018

L’Infantil E va caure derrotat 3-5 davant el Santa Susanna B.

Gran partit entre dos equips que van fer gaudir al públic del Municipal. El Santa Susanna va començar millor i letals en atac arribant a posar-se 0-3 al marcador. Abans del descans Youssef va acostar a la Grama i en la segona meitat un gol seu i un altre de David van empatar el partit.

La Grama va ser millor, es va bolcar en atac però sense sort de cara a porteria. Dos contraatacs van decantar la victòria del costat visitant.

[divider]

El Infantil E cayó derrotado 3-5 ante el Santa Susanna B.

Gran partido entre dos equipos que hicieron disfrutar al público del Municipal. El Santa Susanna empezó mejor y letales en ataque llegando a ponerse 0-3 en el marcador. Antes del descanso Youssef acercó a la Grama y en la segunda mitad un gol suyo y otro de David empataron el partido.

La Grama fue mejor, se volcó en ataque pero sin suerte de cara a portería. Dos contraataques decantaron la victoria del lado visitante.