Derbi colomenc entre l’Aleví D de la FEGrama i l’Arrabal-Calaf Gramenet rebrà diumenge al Nou Municipal

El conjunt de Santa Coloma dirigit per Isma Román segueix consolidat a la quarta posició amb 47 punts, desprès de la victòria davant la Fundació Europa per 5-8.

Aquest triomf de l’equip de la Fundació Grama es consolidès a dalt d’aquest grup 10 de Tercera Divisió nomès superat per l’Arrabal, l’Escola Brafa i el líder el Catalònia.

A la pròxima jornada 21, l’equip de la Fundació Grama rebrà al Nou Municipal de Santa Coloma a l’Arrabal-Calaf Gramenet al derbi colomenc, tercer classificat amb 48 punts, el diumenge 23 de març a les 8:30 hores.

Resultats

Classificació

El conjunto de Santa Coloma dirigido por Isma Román sigue consolidado en la cuarta posición con 47 puntos, después de la victoria ante la Fundación Europa para 5-8.

Este triunfo del equipo de la Fundación Grama se consolida en lo alto de este grupo 10 de Tercera División sólo superado por el Arrabal, la Escuela Brafa y el líder el Catalònia.

En la próxima jornada 21, el equipo de la Fundación Grama recibirá en el Nou Municipal de Santa Coloma al Arrabal-Calaf Gramenet al derbi colomense, tercer clasificado con 48 puntos, el domingo 23 de marzo a las 8:30 horas.

Visca l’Esperit Grama!!!