Decisiu xoc per l’Infantil B FEGrama al Nou Municipal de Santa Coloma davant el Sant Martí-Condal, cinquè

L’Infantil B FEGrama no va poder terminar el partit davant el At. Poble Nou per la suspensió per part de l’àrbitre Santiago Domínguez.

El conjunt dirigit per Rafa Avilés i Ramón Domínguez segueix provisionalment tercer classificat ara amb dues jornades menys que el líder que encapçala la taula,  la Escola Pía Sarrià, qui va guanyar 2-3 a casa de la Vila Olímpica i suma 61 punts. El Collblanc-Sants tampoc va jugar i es queda segon amb 55.  

L’Infantil B FEGrama al Nou Municipal de Santa Coloma davant el Sant Martí-Condal, cinquè classificat amb 46 punts, el dia dissabte 3 de maig des de les 15:45 hores.

des de les 14 hores.Infantil_B_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA037

Resultats

Classificació

El Infantil B FEGrama no pudo terminar el partido ante el At. Pueblo Nuevo por la suspensión por parte del árbitro Santiago Domínguez.

El conjunto dirigido por Rafa Avilés y Ramón Domínguez sigue provisionalmente tercer clasificado ahora con dos jornadas menos que el líder que encabeza la tabla, la Escuela Pía Sarrià, quien ganó 2-3 en casa de la Villa Olímpica y suma 61 puntos. El Collblanc-Santos tampoco jugó y se queda segundo con 55.

El Infantil B FEGrama el Nou Municipal de Santa Coloma ante el iris-Condal, quinto clasificado con 46 puntos, el día sábado 3 de mayo desde las 15:45 horas.

Visca l’Esperit Grama!!!