Dauda, un jugador valent de l’Aleví A de la F.E. Grama: «Sóc el més petit de l’Aleví Preferent»

11/01/2014

Dauda és un jovenet, molt simpàtic i espavilat, jugador de l’Aleví A de la Fundació Esportiva GramaDauda Camara (Mataró, 26/08/2003) ademés és valent i molt agraït de jugar al club del Nou Municipal de Santa Coloma.

«Són tots més grans que jo a l’equip»

Valent perquè Dauda ha acabat el seu partit enfront el Sant Gabriel amb un ajustat empat a dos gols i amb molèsties a una cama ha aguantat els últims suspirs del match. Agraït de cor quan un noi de deu anys  nomès diu paraules de gratitud molt sinceres per tothom: «Tots em tracten be, des de el president, els coordinadors i els entrenadors».  

Dauda posa junt amb el seu germà Jariga, jugador del Juvenil A
Dauda posa junt amb el seu germà Jariga, jugador del Juvenil A

I, per suposat, paraules pels seus nous companys. Dauda viu a Arenys de Mar i provè de la Fundació Calella (FUNCA) : «L’any passat era el més petit de l’aleví i vam quedar segons nomès a tres punts de la Damm i agraeixo a l’entrenador em deixi jugar amb el Preferent de la Fundació Grama, que són tots més grans que jo».

Dauda diu que és petit entre grans però el seu amic Iker González és el pitxitxi de la Escola de la Fundació Grama
Dauda diu que és petit entre grans però el seu amic Iker González és el pitxitxi de la Escola de la Fundació Grama

Dauda forma part dels tres companys més que provenen de la FUNCA i a la pregunta com es troba al nou equip sentencia: «Tots els meus companys al terreny de joc i a fora estem contents i som amics encara que els dels altres equips també som amics tot i que són més grans que jo no passa res, em tracten com si fós de la seva edat».

Amb un noi així, molt bon jugador i excel.lent personeta, comencem les entrevistes a aquesta nova web de suport a les tasques esportives i socials del projecte de la Fundació Grama.

Alé Grama!!!

-Dauda es un jovencito muy simpático y avispado y jugador del Alevín A de la Fundació Esportiva Grama. Dauda Camara ( Mataró , 26/08/2003 ) además es valiente y muy agradecido de jugar en el club del Nou Municipal de Santa Coloma.

Valent porque Dauda ha terminado su partido frente al San Gabriel con un ajustado empate a dos goles y con molestias en una pierna ha aguantado los últimos suspiros del match. Agradecido de corazón cuando un chico de diez años sólo decía palabras de gratitud muy sinceras por todos: «Todos me tratan bien, desde el presidente, los coordinadores y los entrenadores».

Dauda juega en plena acción ante el Sant Gabriel en el Nou Municipal de Santa Coloma
Dauda juega en plena acción ante el Sant Gabriel en el Nou Municipal de Santa Coloma

Y , por supuesto , palabras por sus nuevos compañeros. Dauda vive en Arenys de Mar y proviene de la Fundació Calella ( FUNCA ): «El año pasado era el más pequeño del alevín y quedamos segundos sólo a tres puntos de la Damm y agradezco al entrenador me deje jugar con el Preferente de la Fundación Grama , que son todos mayores que yo » .

Dauda forma parte de los tres compañeros que provienen de la FUNCA ya la pregunta como se encuentra en el nuevo equipo sentencia: » Todos mis compañeros en el terreno de juego y fuera estamos contentos y somos amigos aunque los de los otros equipos también somos amigos aunque que son más grandes que yo no pasa nada , me tratan como si fuera de su edad » .

Con un chico así , muy buen jugador y excelente personita empezamos las entrevistas a esta nueva web de apoyo a las tareas deportivas y sociales del proyecto de la Fundació Grama.

Alé Grama!!!

Texto y fotos: Chema Carvajal @ChemaCarva

Etiquetas: , , ,