Cròniques dels Infantils amb la gran victòria del «B» davant el Sistrells.

Espanyol 3 – Infantil «A» 0

Els de l’Infantil «A» jugaven el seu partit el dissabte a la tarda fora de casa, a la ciutat esportiva Dani Jarque, un partit amb una primera part complicada per als de preferent on l’alt ritme de pilota dificulto molt la pressió alta als nostres.

El primer gol va arribar després d’un centre lateral des de la dreta, on la Grama no va ajustar bé les marques i el davanter contrari va rematar lliure. El segon gol va ser molt semblant, però el centre va venir des del costat esquerre.

La segona part va ser diferent, el plantejament va canviar, la Grama es va ajuntar en camp contrari i va aconseguir limitar les opcions de joc, a poc a poc va anar guanyant confiança i això li va permetre sortir diverses vegades a la contra. Només la falta de punteria va impedir que la Grama marqués.

Ja en el tram final una aventura individual del davanter local, va acabar en penal, que ell mateix va transformar.


Espanyol 3 – Infantil «A» 0

Los del Infantil «A» jugaban su partido el sábado por la tarde fuera de casa, en la ciudad deportiva Dani Jarque, un partido con una primera parte complicada para los de preferente donde el alto ritmo de balón dificulto mucho la presión alta a los nuestros.

El primer gol llegó tras un centro lateral desde la derecha, donde la Grama no ajustó bien las marcas y el delantero contrario remató libre. El segundo gol fue muy parecido, pero el centro vino desde el lado izquierdo. 

La segunda parte fue diferente, el planteamiento cambió, la Grama se juntó en campo contrario y consiguió limitar las opciones de juego, poco a poco fue ganando confianza y eso le permitió salir varias veces a la contra. Solo la falta de puntería impidió que la Grama marcase. 

Ya en el tramo final una aventura individual del delantero local, terminó en penalti, que él mismo transformó.