Cròniques dels Benjamins «B» i «D» que van guanyar per golejada!

Bellvitge 15 – Benjamí «E» 1

Els nostres nois del Benjamí «E» jugaven el seu partit setmanal contra un rival superior, un partit molt complicat en un camp gran que es va acabar notant perquè van agafar l’esquena dels nostres en diverses ocasions creant alguns «u contra un». Al final dels dos primers quarts els nostres es van anar al descans perdent 8 a 0.

En els dos últims quarts l’equip va millorar i van estar més concentrats. Els de la Grama van jugar bastant millor arribant més a l’àrea rival i marcant fins i tot un gol.


Bellvitge 15 – Benjamín «E» 1

Nuestros chicos del Benjamín «E» jugaban su partido semanal contra un rival superior, un partido muy complicado en un campo grande que se terminó notando porque cogieron la espalda de los nuestros en varias ocasiones creando algunos «uno contra uno». Al final de los dos primeros cuartos los nuestros se fueron al descanso perdiendo 8 a 0.

En los dos últimos cuartos el equipo mejoró y estuvieron más concentrados. Los de la Grama jugaron bastante mejor llegando más al área rival y marcando incluso un gol.