Cròniques dels Benjamins «B» i «D» que van guanyar per golejada!

Benjamí «D» 11- Escola Brafa 2

Els del Benjamí «D» tornen a jugar després de dues jornades de descans, incorporant-se en la jornada 13 en un partit dominat pels de la Grama el que es va veure reflectit en els resultats guanyant tres a zero.
En la segona habitació de joc, desafortunadament els nostres es marquen un gol en pròpia on els contraris redueixen distàncies, però tot seguit els de la Grama continuen lluitant i augmentant el marcador.
En el tercer i última habitació de joc, els de la Grama van tenir un joc més col·lectiu, realitzant més passades i dominant el joc, on el marcador va anar ampliant-se.
Al final en un mal rebuig marquen als nostres, però la part positiva és que en aquest partit tots els jugadors que van jugar del Benjamí «D», van marcar gol.


Benjamín “D” 11- Escuela Brafa 2

Los del Benjamín “D” vuelven a jugar después de dos jornadas de descanso, incorporándose en la jornada 13 en un partido dominado por los de la Grama lo que se vio reflejado en los resultados ganando tres a cero.

En el segundo cuarto de juego, desafortunadamente los nuestros se marcan un gol en propia donde los contrarios reducen distancias, pero acto seguido los de la Grama siguen luchando y aumentando el marcador.

En el tercer y último cuarto de juego, los de la Grama tuvieron un juego más colectivo, realizando más pases y dominando el juego, donde el marcador fue ampliándose. 

Al final en un mal despeje marcan a los nuestros, pero la parte positiva es que en este partido todos los jugadores que jugaron del Benjamín “D”, marcaron gol.