Cinthia Lismar va ser capaç de marcar un total de 8 gols en un partit del Juvenil-Cadet A, un dia rodó per la pitxitxi de la lliga. 39 gols (cap de penal) en 24 jornades, pitxitxi empatada amb Valeria del Cirera que en 20 partits ha marcat els mateixos gols però 5 d’ells des del punt de penal.

Cinthia és una de les jugadores TOP del Grup 4 de Segona Divisió. Jugadora única, potent, amb molta velocitat fent que sigui imparable en carrera. A més de veloç sap utilitzar molt bé el seu cos, capacitat molt bona sent molt difícil tirar-la a terra. Marca gols, pressiona i per això és una jugador molt important en l’equip.

Futbolista ambidiestra que va tenir a l’estiu ofertes d’equips de categories superiors. El Juvenil-Cadet A és un gran equip, molt complet, amb una harmonia molt bonica, juguen un futbol molt bonic i per això van terceres, fent una temporada excel·lent.

Jordi Clarés (entrenador): «És una jugadora Top i molt especial. Si pogués dir un petit PERÒ d’ella és que amb una mica més de cap seria encara més espectacular i sens dubte la jugadora més desequilibrant de la nostra lliga i de categoria superior. Cinthia dins del Juvenil-Cadet A és un punt diferent, una crac que quan no toca la pilota es nota.»

Amb 39 gols Cinthia és la 5ª màxima golejadora de la secció femenina de la Fundació Esportiva Grama.

Cinthia Lismar fue capaz de marcar un total de 8 goles en un partido del Juvenil-Cadete A, día redondo para la pichichi de la liga. 39 goles (ninguno de penalti) en 24 jornadas, pichichi empatada con Valeria del Cirera que en 20 partidos ha marcado los mismos goles pero 5 de ellos desde el punto de penalti.

Cinthia es una de las jugadoras TOP del Grupo 4 de Segunda División. Jugadora única, potente, con mucha velocidad haciendo que sea imparable en carrera. Además de veloz sabe usar muy bien su cuerpo, capacidad muy buena siendo muy difícil tirarla al suelo. Marca goles, presiona y por eso es una jugador muy importante en el equipo.

Futbolista ambidiestra que tuvo en verano ofertas de equipos de categorías superiores. El Juvenil-Cadete A es un gran equipo, muy completo, con una armonía muy bonita, juegan un fútbol muy bello y por ello van terceras, haciendo una temporada excelente.

Jordi Clarés (entrenador): «Es una jugadora Top y muy especial. Si pudiera decir un pequeño PERO de ella es que con un poco más de cabeza sería todavía más espectacular y sin duda la jugadora más desequilibrante de nuestra liga y de categoría superior. Cinthia dentro del Juvenil-Cadete A es un punto diferente, una crack que cuando no toca la pelota se nota.»

Con 39 goles Cinthia es la 5ª máxima goleadora de la sección femenina de la Fundació Esportiva Grama.

Por admin