Càstig molt gran

29/01/2017

guinefeg

L’EE Guineueta CF es fica de ple en la baralla per l’ascens després de guanyar 4-1 a una FE Grama que va lluitar però que no va aconseguir reaccionar quan va arribar el tercer gol local. El pas endavant per donar un plus a l’equip no va estar present, sense tancar al rival, amb Víctor de davanter i davant un rival que va crear moltes ocasions de gol.

Els de Santa Coloma van sortir volent tenir la pilota en tot moment, tocaven i buscaven el gol davant un equip groc que es defensava i feia servir el contraatac i el contacte com ja van fer en el partit d’anada. Juba en banda intentava ser un punyal per als seus defensors, i Mora va tenir la primera ocasió de gol al quart d’hora.

Al minut 21 de joc arribaria el primer xut local, un xut llunyà que acabaria colant-se per l’esquadra colomenca. La resposta de la Grama va ser immediata però Lamin amb tot a favor fallaria un empat que ja cantava la banqueta. Amb 1-0 al marcador Pau va haver d’aparèixer com a heroi amb dues bones parades però el seu esforç seria en va ja que en el minut 37 arribava el segon, de falta directa.

guinefeg1

Amb dos gols per sota, la Fundació va saltar a la segona part estrenyent, i als quatre minuts Lamin després de pressionar al defensa es va trobar amb la sort, el jugador local aclaria i la pilota colpejava en Lamin per acabar sent el 2-1. Els colomencs estaven vius i volien el gol, però la Guineueta no ho posaria gens fàcil, jugant sempre a un nivell molt alt.

Al minut 57 arribaria un ‘cop’ en forma de gol, a pilota aturada arribava el tercer, una rematada de cap després d’una bona centrada a l’àrea. Això va posar el marcador molt costa amunt per a una Grama que va poder tornar-se a ficar en el partit amb un xut de Mora. La Guineueta tenia la idea molt clara, defensar ordenadament i buscar la sentència a la contra, sense deixar espais a un equip blau que tenien la pilota però els falta crear perill.

La Grama va tenir una ocasió més de gol per enganxar-se però el 3-2 es va resistir de nou, a l’altra porteria Pau va haver de tornar a salvar el seu equip. Els de Barcelona van tancar el partit amb el 4-1, tancant la golejada en el minut 90. Els grocs fiquen pressió al cap de la lliga a una setmana del partit davant el Mataró.

CLASSIFICACIÓ

eegfeg

La EE Guineueta CF se mete de lleno en la pelea por el ascenso tras ganar 4-1 a una FE Grama que luchó pero que no consiguió reaccionar cuando llegó el tercer gol local. El paso adelante para dar un plus al equipo no estuvo presente, sin encerrar al rival, con Víctor de delantero y ante un rival que creó muchas ocasiones de gol.

Los de Santa Coloma salieron queriendo tener la pelota en todo momento, tocaban y buscaban el gol ante un equipo amarillo que se defendía y usaba el contraataque y el contacto como ya hicieron en el partido de ida. Juba en banda intentaba ser un puñal para sus defensores, y Mora tuvo la primera ocasión de gol al cuarto de hora.

En el minuto 21 de juego llegaría el primer disparo local, un chute lejano que acabaría colándose por la escuadra colomense. La respuesta de la Grama fue inmediata pero Lamin con todo a favor fallaría un empate que ya cantaba el banquillo. Con 1-0 en el marcador Pau tuvo que aparecer como héroe con dos buenas paradas pero su esfuerzo sería en vano pues en el minuto 37 llegaría el segundo, de falta directa.

Con dos goles abajo la Fundació saltó en la segunda parte apretando, y a los cuatro minutos Lamin tras presionar al defensa se encontró con la suerte, el jugador local despejaba y el balón golpeaba en Lamin para acabar siendo el 2-1. Los colomenses estaban vivos y querían el gol, pero la Guineueta no lo pondría nada fácil, jugando siempre a un nivel muy alto.

guinefeg1

En el minuto 57 llegaría un ‘mazazo’ en forma de gol, a balón parado llegaba el tercero, un remate de cabeza tras un buen centro al área. Esto puso el marcador muy cuesta arriba para una Grama que pudo volverse a meter en el partido con un tiro de Mora. La Guineueta tenía la idea muy clara, defender ordenadamente y buscar la sentencia a la contra, sin dejar espacios a un equipo azul que tenían la pelota pero les falta crear peligro.

La Grama tuvo una ocasión más de gol para engancharse pero el 3-2 se resistió de nuevo, en la otra portería Pau tuvo que volver a salvar a su equipo. Los Barcelona cerraron el partido con el 4-1, cerrando la goleada en el minuto 90. Los amarillos meten presión en la cabeza de la liga a una semana del partido ante el Mataró.