Caryosa realitza una formació sobre la RCP i l’ús del desfibril·lador a la Fundació Esportiva Grama

25/10/2023

La xerrada ha servit perquè jugadores, jugadors, tècniques, tècnics i tots els presents poguessin adquirir coneixements sobre la RCP, una tècnica que salva vides. És important el seu coneixement i més en una entitat com la nostra, on hi ha més de 900 persones. En aquesta formació van estar presents totes les parts del club, des del futbol masculí fins al futbol inclusiu, passant pel femení i tota l’àrea de Karate. Tampoc hi van faltar coordinadors i altres persones de diferents parts del club, a més de mares i pares d’esportistes de la Grama. L’acte va ser obert a tota la gent de la ciutat. Ningú no es va voler perdre la xerrada sobre com es poden salvar vides i la sala d’actes del Museu Torre Balldovina va estar plena fins a la bandera.

Per part de l’empresa Caryosa, van assistir Óscar Saorín -CEO de l’empresa- Sergi Binéfar -Community Manager- i Álex Guerrero -director de projectes i formació- , així com el periodista José Manuel Muñoz, tots ells amb ganes d’explicar als assistents com es pot salvar una vida mitjançant la RCP i l’ús del desfibril·lador.

Al llarg de la formació, els presents van poder fer tota mena de preguntes, que van ser respostes pel conductor de l’acte, Álex Guerrero, que va fer una magnífica explicació per a tots els presents. Així mateix, un cop finalitzada l’explicació principal, tothom que va voler va poder probar de primera mà la realització d’una RCP amb un tors formatiu. Una experiència que ha format tots els assistents sobre com actuar davant una emergència, sense importar-ne el context social.

El director de Caryosa va rebre la recomanació d’Antonio per fer aquesta formació perquè salvar una vida és molt important. El mateix Antonio Morales, president del club, atesa la seva amistat amb Vicente del Bosque i amb el periodista José Manuel Muñoz, va sol·licitar que vinguessin a fer aquesta xerrada sobre l’aplicació i ús del desfibril·lador a les persones del club, que salva vides en cas d’usar-se adequadament.

La Fundació Esportiva Grama també ha convidat diverses entitats culturals i esportives de la ciutat de Santa Coloma com el FS García o el Singuerlín, a més de convidar representants de l’Ajuntament. Des del club agraïm a tots els presents la seva assistència a la formació realitzada per l’empresa Caryosa i esperem que hagi servit per adquirir coneixements sobre la RCP i l’ús del desfibril·lador, que poden salvar vides.

La charla ha servido para que jugadoras, jugadores, técnicas, técnicos y todos los presentes pudieran adquirir conocimientos sobre la RCP, una técnica que salva vidas. Es importante su conocimiento y más en una entidad como la nuestra, en la que hay más de 900 personas. En esa formación estuvieron presentes todas las partes del club, desde el fútbol masculino hasta el fútbol inclusivo, pasando por el femenino y toda el área de Karate. Tampoco faltaron coordinadores y otras personas de diferentes partes del club, además de madres y padres de deportistas de la Grama. El acto fue abierto a toda la gente de la ciudad. Nadie quiso perderse la charla sobre cómo salvar vidas y el salón de actos del Museo Torre Balldovina estuvo lleno hasta la bandera.

Por parte de la empresa Caryosa, acudieron Óscar Saorín -CEO de la empresa-, Sergi Binéfar -Community Manager- y Álex Guerrero -director de proyectos y formación-, así como el periodista José Manuel Muñoz, todos ellos con ganas de explicar a los asistentes cómo salvar una vida mediante la RCP y el uso del desfibrilador.

A lo largo de la formación, los presentes pudieron realizar todo tipo de preguntas, que fueron respondidas por el conductor del acto, Álex Guerrero, que hizo una magnífica explicación para todos los presentes. Asimismo, una vez finalizada la explicación principal, todo el mundo que quiso pudo probar de primera mano la realización de una RCP con un torso formativo. Una experiencia que ha formado a todos los asistentes sobre cómo actuar ante una emergencia, sin importar su contexto social.

El director de Caryosa recibió la recomendación de Antonio para realizar esta formación porque salvar una vida es muy importante. El propio Antonio Morales, presidente del club, dada su amistad con Vicente del Bosque y con el periodista José Manuel Muñoz, solicitó que vinieran a dar esta charla sobre la aplicación y uso del desfibrilador a las personas del club, que salva vidas.

La Fundació Esportiva Grama también ha invitado a diversas entidades culturales y deportivas de la ciudad de Santa Coloma como el FS García o el Singuerlín, además de invitar a representantes del Ayuntamiento. Desde el club agradecemos a todos los presentes su asistencia a la formación realizada por la empresa Caryosa y esperamos que haya servido para adquirir conocimientos sobre la RCP y el uso del desfibrilador, que pueden salvar vidas.