FE Grama 1-1 Girona FC «B»: empat per crèixer

29/10/2023

La Grama empata un partit que té força dominat i no aconsegueix finiquitar les diverses ocasiones de les que va disposar

L’inici del duel va estar marcat pel domini colomenc, que va ser constant cap a la porteria dels gironins. Els de Jose Solivelles tenien clar que era clau començar bé i és per això que van saltar a la gespa del Municipal de la Grama amb intenció d’anotar el primer gol. De fet, els atacs colomencs eren constants i el Girona només s’acostava a la porteria de Sergio amb contraatacs. S’arribaria al descans amb el 0-0 inicial.

A la represa, la Grama seguiria dominant, però qui faria el primer gol seria gironí. Gràcies a una acció de contracop, els visitants s’avançarien a l’electrònic. Tot i això, els colomencs no abaixarien els braços i només 8 minuts més tard, Padillo aconseguiria anotar l’empat amb un bon xut des de la frontal. A partir d’aquí, als darrers 30 minuts de joc, el partit seria un monòleg blau que no s’acabaria de concretar amb xuts a porta. La més clara la va tindre Juan Carlos als darrers minuts però Juanvi va treure una gran mà per salvar un punt pels visitants. Finalment i tot i els diversos intents de la Grama, el resultat seria d’empat a 1.

Tocarà seguir lluitant a la 3ª RFEF i la propera oportunitat per sumar els 3 punts serà diumenge a partir de les 12:00h, data en que visitarem a L’Escala. Hem de seguir lluitant, Grama!

La Grama empata un partido que tuvo bastante dominado y no logra liquidar las diversas ocasiones de las que dispuso

El inicio del duelo estuvo marcado por el dominio colomense, que fue constante hacia la portería de los gerundenses. Los de Jose Solivelles tenían claro que era clave empezar bien y por eso saltaron al césped del Municipal de la Grama con intención de anotar el primer gol. De hecho, los ataques colomenses eran constantes y el Girona sólo se acercaba a la portería de Sergio con contragolpes. Se llegaría al descanso con el 0-0 inicial.

En la reanudación, la Grama seguiría dominando, pero quien haría el primer gol serían los visitantes. Gracias a una acción de contragolpe, los gerundenses se adelantarían al electrónico. Sin embargo, los colomenses no bajarían los brazos y sólo 8 minutos más tarde, Padillo lograría anotar el empate con un buen disparo desde la frontal. A partir de aquí, en los últimos 30 minutos de juego, el partido sería un monólogo azul que no acabaría de concretarse con disparos a puerta. La más clara la tuvo Juan Carlos en los últimos minutos, pero Juanvi sacó una gran mano para salvar un punto para los visitantes. Por último y pese a los diversos intentos de la Grama, el resultado sería de empate a 1.

Tocará seguir luchando en la 3ª RFEF y la próxima oportunidad para sumar los 3 puntos será el domingo a partir de las 12:00h, fecha en la que visitaremos L’Escala. ¡Debemos seguir luchando, Grama!