Capitans: Iván Martínez (Infantil A)

Iván Martínez (Santa Coloma de Gramenet) és un noi de 13 anys que cursa 2n de l’ESO. La seva posició al terreny de joc és migcampista defensiu i pot actuar com a mitjapunta. És el capità de l’Infantil A de la FE Grama.

Parlant amb ell es mostra feliç i ens confessa que se sent molt bé amb l’equip, que està content. La temporada passada va estar a l’Infantil C i ara nota un canvi ja que es troba en un equip amb major exigència competitiva. Ens explica que prefereix assistir als seus companys que marcar gols.

“Tenim una defensa i uns porters molt bons. Som un equip al qual no li agrada jugar a pilotada, tirem molt de les bandes i juguem al toc” així defineix l’Infantil A. En la seva ment com a objectiu està guanyar la lliga i jugar bé. Sobre els seus entrenadors ens diu: “tinc dos entrenadors molt bons, de vegades exigents, fan bons entrenaments i saben dirigir l’equip”.

Els seus entrenadors, Iván i Brian, comentaven que per a ells és l’exemple a seguir per ser el líder tant al vestidor com al camp. Així mateix destacaven que li havien endarrerit la posició i tot i així era el que feia jugar l’equip. El van triar com a capità doncs fa companyonia, es dirigeix ​​bé amb tots, és una persona molt correcta.

ivancapiIA

Iván Martínez (Santa Coloma de Gramenet) es un chico de 13 años que cursa 2º de la ESO. Su posición en el terreno de juego es el mediocentro defensivo y puede actuar como mediapunta. Es el capitán del Infantil A de la FE Grama.

Hablando con él se muestra feliz y nos confiesa que se siento muy bien con el equipo, que está contento. La temporada pasada estuvo en el Infantil C y ahora nota un cambio ya que se encuentra en un equipo con mayor exigencia competitiva. Nos cuenta que prefiere asistir a sus compañeros que marcar goles.

“Tenemos una defensa y unos porteros muy buenos. Somos un equipo al que no le gusta jugar al pelotazo, tiramos mucho de las bandas y jugamos al toque” así define al Infantil A. En su mente como objetivo está ganar la liga y jugar bien. Sobre sus entrenadores nos dice: “tengo dos entrenadores muy buenos, a veces exigentes, hacen buenos entrenamientos y saben dirigir al equipo”.

Sus entrenadores, Iván y Brian, comentaban que para ellos es el ejemplo a seguir para ser el líder tanto en el vestuario como en el campo. Así mismo destacaban que le habían retrasado la posición y aún así era el que hacía jugar al equipo. Lo eligieron como capitán pues hace compañerismo, se dirige bien con todos, es una persona muy correcta.