Cap de setmana sense punts dels nostres juvenils femenins.

Juvenil Fem. A:

Cadet juvenil A 0 Llerona 3
Partit dur contra les líders en el qual hem dominat tota la primera part, però en l’últim minut ens han marcat el 0 a 1. La segona part hem seguit lluitant però quan no aprofites les teves oportunitats ho pagues car. En els últims deu minuts ens han fet els dos gols definitius. A seguir lluitant que queda molta temporada.

Cadete juvenil A 0 Llerona 3
Partido duro contra las lideres en el que hemos dominado toda la primera parte, pero en el ultimo minuto nos han marcado el 0 a 1. La segunda parte hemos seguido luchando pero cuando no aprovechas tus oportunidades lo pagas caro. En los ultimos diez minutos nos han hecho los dos goles definitivos. A seguir luchando que queda mucha temporada.

Juvenil Fem. B:

Grama 3-5 La Roca
Partit en el qual vam sortir bé i ens posem per davant ràpidament, però com de costum ens confiem i vam començar amb les tonteries i es posen fins 1-3 per davant.
A la segona part, ens acostem i sembla que si, però ens marquen el 4 que ens mata tot i que seguim lluitant, i el partit acabaria calent i perdent 3-5, però toca seguir que sembla que les coses van millor.

Grama 3-5 La Roca
Partido en el que salimos bien y nos ponemos por delante rápidamente, pero como de costumbre nos confiamos y empezamos con las tonterias y se ponen hasta 1-3 por delante.
En la segunda parte, nos acercamos y parece que si, pero nos marcan el 4 que nos mata aunque seguimos luchando, y el partido acabaria caliente y perdiendo 3-5, pero toca seguir que parece que las cosas van mejor.