Campionat per l’Inclusiu!!!

Arriba de izquierda a derecha: Manuel Garrido,Rafael Rojano, Jofre Ruiz, Daniel Cabaña, Miguel Sánchez. Abajo de izquierda a derecha: Jesús Luna, Israel Gómez, Daniel Salinas, Sergio Molina, David Rodríguez, Alberto Vela

Amb una trajectòria envejable, l’equip Inclusiu Sènior de la Fundació Esportiva Grama s’ha proclamat campió.

El passat dia 3 de maig van disputar el partit corresponent a la jornada 13, al pavelló de la Bastida, contra el Manresa. El marcador va reflectir la superioritat dels colomencs amb un resultat final de 8-2.

Van sortir fort els nostres i només van necessitar 7 minuts per endossar-li tres gols al rival. Amb el control del joc, el tècnic de la Grama va aprofitar per fer rotacions i donar minuts a tots els seus jugadors.

Ben avançada la segona part, el marcador va anar augmentant fins arribar al 8-2 definitiu amb Alberto Vela (3), Daniel Salinas (3) y Manuel Garrido (2) com a golejadors de l’enfrontament.

Amb la jornada finalitzada, la diferencia de punts amb respecte al Cerdanyola ha augmentat per la derrota de l’equip vallesà i les matemàtiques proclamen campió al nostre equip inlcusiu. Enhorabona nois!!!

Equipo Inclusivo campeón 2018-2019

El pasado día 3 de mayo disputaron el partido correspondiente a la jornada 13, en el pabellón de la Bastida, contra el Manresa. El marcador reflejó la superioridad de los colomenses con un resultado final de 8-2.

Salieron fuerte los nuestros y sólo necesitaron 7 minutos para endosarle tres goles al rival. Con el control del juego, el técnico de la Grama aprovechó para hacer rotaciones y dar minutos a todos sus jugadores.

Bien avanzada la segunda parte, el marcador fue aumentando hasta llegar al 8-2 definitivo con Alberto Vela (3), Daniel Salinas (3) y Manuel Garrido (2) como goleadores del enfrentamiento.

Con la jornada finalizada, la diferencia de puntos con respecto al Cerdanyola ha aumentado por la derrota del equipo vallesano y las matemáticas proclaman campeón a nuestro equipo inlcuso. Enhorabuena chicos !!!