Campió d’hivern el Benjamí A de la Fundació Grama per guanyar el tercer, l’Unificació Llefià per 0-7

-El Benjamí A de la Fundació Grama es consolida en campió d’hivern, encara ho era des de fa diverses setmanes, després de la victòria a casa del tercer classificat, l’Unificació Llefià, per un rotund 0-7.

Repòquer de gols d’Adrián Batista 

L’onze d’onze en triomfs aconseguits aquesta vegada va ser gràcies als gols de Javier Peralta, Kilian Lara i el repòquer d’Adrián Batista qui va marcar ja al minut un.

Després de les merescudes vacances nadalenques, l’equip d’Eloy Vilaplana rep el tercer per avall a la taula, el Carmel. Serà el dia 11 de gener des de les 9 hores del matí al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

-El Benjamín A de la Fundació Grama se consolida en campeón de invierno, aunque lo era desde hace varias semanas, tras la victoria en casa del tercer clasificado, el Unificación Llefià, por un rotundo 0-7.

El once de once en triunfos conseguidos esta vez fue gracias a los goles de Javier Peralta, Kilian Lara y el repóker de Adrián Batista quien marcó ya en el minuto uno.

Después de las merecidas vacaciones navideñas, el equipo de Eloy Vilaplana recibe al tercero por abajo en la tabla, el Carmelo. Será el día 11 de enero desde las 9 horas de la mañana en el Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.