CADET AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Quatre partits seguits sense guanyar el Cadet «A», 2 empats i 2 derrotes, així que aquest cap de setmana visitaran el Complex Esportiu Municipal La Bascula a la recerca de trencar la ratxa negativa. Diumenge a les 15:30 hores juguen davant el Escola CF Performance «B», equip de meitat de taula que en el partit d’anada va perdre 3-0 a Santa Coloma.

Cuatro partidos seguidos sin ganar el Cadete «A», 2 empates y 2 derrotas, así que este fin de semana visitarán el Complex Esportiu Municipal La Bascula en busca de romper la racha negativa. El domingo a las 15:30 horas juegan ante el Escola CF Performance «B», equipo de mitad de tabla que en el partido de ida perdió 3-0 en Santa Coloma.

CADET BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Cinc victòries seguides i la setmana passada l’equip aprofito la punxada de la Vila Olímpica per posar-se segon en la classificació. El Cadet «B» d’Agustín Peraita tancarà la jornada futbolística de dissabte al Nou Municipal. A les 15 hores juguen davant el Racing Sarrià, antepenúltim classificat amb una ratxa negativa de cinc derrotes consecutives.

Cinco victorias seguidas y la semana pasada el equipo aprovecho el pinchazo de la Vila Olimpica para ponerse segundo en la clasificación. El Cadete «B» de Agustín Peraita cerrará la jornada futbolística del sábado en el Nou Municipal. A las 15 horas juegan ante el Racing Sarrià, antepenúltimo clasificado con una racha negativa de cinco derrotas consecutivas.

CADET CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Una jornada més el Cadet «C» necessitarà guanyar i esperar la punxada de l’actual segon classificat per arrabassar-los la posició. L’equip d’Àlex Ramírez juga diumenge a les 18 hores al Nou Municipal davant el CCD Turó de la Peira «B», penúltim classificat.

Una jornada más el Cadete «C» necesitará ganar y esperar al pinchazo del actual segundo clasificado para arrebatar-les la posición. El equipo de Àlex Ramírez juega el domingo a las 18 horas en el Nou Municipal ante el CCD Turó de la Peira «B», penúltimo clasificado.

Por admin