Bona victòria dels Veterans davant la Montañesa

Gran partit dels nostres Veterans davant un gran rival, CF Montañesa, i que va acabar amb 4-1 per als blaus.

Primera part dominada clarament per l’equip local davant d’una Montañesa molt ben col·locada. La Grama va dominar sense arribar amb claredat a la porteria rival però just abans del descans en un córner David Herráiz va col·locar l’1-0 al marcador. A la segona meitat amb el rival més cansat els colomencs van arribar amb molt perill a l’àrea.

Al minut 80 Gica en dues ocasions, amb dos golassos, sentenciava el xoc. Els de Nou Barris van seguir insistint i així arribaria el seu gol, des de fora de l’àrea per maquillar el resultat. Al minut 90 de Larios de vaselina va marcar el definitiu 4-1. Tres punts importants, es mantenen líders amb dos punts d’avantatge a falta de tres partits.

veteranos16

Gran partido de nuestros Veteranos ante un gran rival, CF Montañesa, y que acabó con 4-1 para los azules.

Primera parte dominada claramente por el equipo local ante una Montañesa muy bien colocada. La Grama dominó sin llegar con claridad a la meta rival pero justo antes del descanso en un córner David Herráiz colocó el 1-0 en el marcador. En la segunda mitad con el rival más cansado los colomenses llegaron con mucho peligro al área.

En el minuto 80 Gica en dos ocasiones, con dos golazos, sentenciaba el choque. Los de Nou Barris siguieron insistiendo y así llegaría su gol, desde fuera del área para maquillar el resultado. En el minuto 90 Larios de vaselina marcó el definitivo 4-1. Tres puntos importantes, se mantienen líderes con dos puntos de ventaja a falta de tres partidos.