IMG_8306

 

Aquesta setmana hem rebut a la Fundació Esportiva Grama la visita de LAO NING, un important empresari xinès dedicat a la formació en anglès a la Xina i molt interessat en crear acadèmies de futbol per tot el territori de la República Popular.

En la seva visita ha pogut comprovar, amb jugadors de la seva acadèmia de Xi’an, quina és la metodologia i la formació de futbolistes que oferim a la nostra entitat i com podem establir llaços de col·laboració.

Interesant reunió la que va tenir el nostre President, Antonio Morales, amb Lao Ning que en un futur proper tornarà a Santa Coloma per continuar intercanviant coneixements amb la nostra Fundació.

Com veieu, el nostre treball dona els seus fruits més enllà de les nostres fronteres i el projecte de la FEG es va internacionalitzant: Benvingut, welcome, 歡迎!!!

[divider]

IMG_8313

Esta semana hemos recibido en la Fundació Esportiva Grama la visita de LAO NING, un importante empresario chino dedicado a la formación en inglés en China y muy interesado en crear academias de futbol por todo el territorio de la República Popular.

En su visita ha podido comprobar, con jugadores de su academia de Xi’an, cual es la metodología y la formación de futbolistas que ofrecemos en nuestra entidad y como podemos establecer lazos de colaboración

Interesante reunión la que tuvo nuestro Presidente, Antonio Morales, con Lao Ning que en un futuro próximo volverá a Santa Coloma para continuar intercambiando conocimientos con nuestra Fundació.

Como veis, nuestro trabajo da sus frutos más allá de nuestras fronteras y el proyecto de la FEG se va internacionalizando: Bienvenido, welcome, 歡迎!!!

Por admin