José Francisco Hernández García, Fran Hernández, es converteix en el primer fitxatge de la Fundació Esportiva Grama. El jugador arriba procedent de l’històric Real Jaén de la Tercera Divisió, on era capità.

José Manuel Morales, directiu de la Grama i fill del nostre President Antonio Morales, va ser l’encarregat del seu fitxatge amb el vistiplau de l’entrenador, Juanma Pons, i el de la Junta Directiva. Després de diverses setmanes negociant va arribar a un acord important per a incorporar-lo a la nostra entitat.

Nascut a Granada (08/04/1994) es tracta d’un migcampista ofensiu de molta qualitat i gran visió de joc. Es va formar en les categories inferiors del Villarreal CF arribant a Divisió d’Honor Juvenil.

Fran compta amb una dilatada experiència a Segona B, Copa de Rei i Tercera Divisió. Ha passat per l’Atlético Levante, Recreativo Granada (ascens a Segona B), Lucena CF (debut a Segona B), Socuéllamos (Segona B), CD Eldense (Tercera Divisió), entre d’altres.

Fran Hernández: «És un orgull arribar a la Grama. Tenia ofertes de 2ª RFEF però em vaig decantar per la Grama per diverses raons. És un projecte increïble, molt bonic, m’han tractat molt bé i agraeixo el gran interès mostrat per mi. Arribo amb ganes de jugar en una lliga molt forta.»

José Francisco Hernández García, Fran Hernández, se convierte en el primer fichaje de la Fundació Esportiva Grama. El jugador llega procedente del histórico Real Jaén de la Tercera División, donde era capitán.

José Manuel Morales, Directivo de la Grama e hijo de nuestro Presidente Antonio Morales, fue el encargado de su fichaje con el visto bueno del entrenador, Juanma Pons, y el de la Junta Directiva. Tras varias semanas negociando llegó a un acuerdo importante para incorporarlo a nuestra entidad.

Nacido en Granada (08/04/1994) se trata de un centrocampista ofensivo de mucha calidad y gran visión de juego. Se formó en las categorías inferiores del Villarreal CF llegando a División de Honor Juvenil.

Fran cuenta con una dilatada experiencia en Segunda B, Copa del Rey y Tercera División. Ha pasado por el Atlético Levante, Recreativo Granada (ascenso a Segunda B), Lucena CF (debut en Segunda B), Socuéllamos (Segunda B), CD Eldense (Tercera División), entre otros.

Fran Hernández: «Es un orgullo llegar a la Grama. Tenía ofertas de 2ª RFEF pero me decanté por la Grama por varias razones. Es un proyecto increíble, muy bonito, me han tratado muy bien y agradezco el gran interés mostrado por mí. Llego con ganas de jugar en una liga muy fuerte.»

Por admin