Partit brillant dels de Sant Coloma que van ser superiors a la UE Figueres en tots els aspectes del joc. El resultat final va ser de 0-4 i amb aquesta victòria superen el seu rival a la classificació (4t).

Iniciava el matx amb una Fundació en bloc mitjà donant la pilota al rival i esperant el seu error per transitar. Els colomencs, de vermell, aconseguien les pilotes llargues que enviava Figueres i a partir d’aquí dominaven l’esfèric. Bon tracte a la pilota dels de Manu Peláez , que aviat es començarien a acostar a l’àrea local.

Adri Rosa amb un mà a mà amb el porter que aturava bé el porter donava el primer avís, poc després el col·legiat anul·laria un gol del davanter Dani per fora de joc. Ho seguia intentant Dani que a mitjans de la primera part enviava la pilota al pal. El domini dels vermells era total.

Poc abans del descans, ara si, Dani trobaria fortuna i després d’una gran jugada individual de Guiteras, aquest servia la pilota perquè Dani rematés a la xarxa. 0-1 al descans. A la represa, els de la tramuntana variaven el sistema i buscaven ser una mica més directes, primers 15 minuts de la segona meitat on els blanc-i-blaus dominaven i arribaven tímidament a l’àrea de Pablo.

Al minut 55 una falta lateral era rematada pel davanter del Figueres per sobre del travesser i poc després arribaria el 0-2 obra de Pau Mata, que igual que la setmana passada sortida des de la banqueta per fer gol. Amb 0-2 al marcador, va arribar la jugada desafortunada del xoc en una disputa a l’àrea entre Guille Viñals i un jugador visitant, tots dos jugadors sent substituït i assistits per l’ambulància, per sort tot va quedar en un ensurt i tots dos jugadors estan bé. El colomenc Guille va haver de ser traslladat a l’hospital per un tall a la cella i rebre 3 punts.

Continuava el matx amb una Grama que es feia amb la pilota i amb el partit. En una bona triangulació colomenca arribava el 0-3 amb una bona definició d’Iker Merino a passada de Pau Mata, i poc després ja amb el Figueres amb un jugador menys per lesió i esgotament de canvis arribava el definitiu 0-4. Gran passada d’Hernando que Uri Gómez no desaprofita.


Partido brillante de los de Santa Coloma que fueron superiores a la UE Figueres en todos los aspectos del juego. El resultado final fue de 0-4 y con esta victoria superan a su rival en la clasificación (4º).

Iniciaba el match con una Fundació en bloque medio dando el balón al rival y esperando su error para transitar. Los colomenses, de rojo, se hacían con los balones largos que enviaba Figueres y a partir de ahí dominaban el esférico. Buen trato al balón de los de Manu Peláez , que pronto empezarían acercarse al área local.

Adri Rosa con un mano a mano con el portero que atajaba bien el guardameta daba el primer aviso, poco después el colegiado anularía un gol del delantero Dani por fuera de juego. Lo seguía intentando Dani que a mediados de la primera parte enviaba el balón al poste. El dominio de los rojos era total.

Poco antes del descanso, ahora si, Dani encontraría fortuna y tras una gran jugada individual de Guiteras, este servía el balón para que Dani rematara a la red. 0-1 al descanso. En la reanudación, los de la tramuntana variaban el sistema y buscaban ser un poco más directos, primeros 15 minutos de la segunda mitad donde los blanquiazules dominaban y llegaban tímidamente al área de Pablo.

En el minuto 55 una falta lateral era rematada por el delantero del Figueres por encima del travesaño y poco después llegaría el 0-2 obra de Pau Mata, que al igual que la semana pasada salida desde el banquillo para hacer gol. Con 0-2 en el marcador, llegó la jugada desafortunada un choque en una disputa área entre Guille Viñals y un jugador visitante, ambos jugadores siendo sustituido y asistidos por la ambulancia, por suerte todo quedó en un susto y ambos jugadores están bien. El colomense Guille tuvo que ser trasladado al hospital por un corte en la ceja y recibir 3 puntos.

Continuaba el match con una Grama que se hacía con el balón y con el partido. En una buena triangulación colomense llegaba el 0-3 con una buena definición de Iker Merino a pase de Pau Mata, y poco después ya con el Figueres con un jugador menos por lesión y agotamiento de cambios llegaba el definitivo 0-4. Gran pase de Hernando que Uri Gómez no desaprovecha.

Por admin