Arrenca amb molta il.lusió el primer Campus de la Fundació Grama

Aquesta primera setmana de juliol estem amb molta alegria per l’estrena del nostre primer Campus de la Fundació Esportiva Grama (FEG). Volem compartir amb tots vosaltres la il·lusió dels nens i nenes que gaudesquen del futbol, fent nous amics i aprenent constantment i inclòs practicant altres esports i activitats en les quatre setmanes que tenen de duració.

Formació continua, especificació i diversió són i seran les nostres metes a aquest primer i gojós Campus de futbol de la FEG on el nen o la nena són la nostra gran preocupació, per la seva salut i la seva actitud de cara a l’esport i a la seva vida.
Per què som fundació sense ànim de lucre, pels nostres nens i nenes, de Santa Coloma. Som la Fundació Esportiva Grama!!!

Gràcies!!!campus1 campus11 campus111campus feg desc+

Esta primera semana de julio estamos con mucha alegría por el estreno de nuestro primer Campus de la Fundació Esportiva Grama (*FEG). Queremos compartir con todos vosotras la ilusión de los niños y niñas que disfruten del fútbol, haciendo nuevos amigos y aprendiendo constantemente e incluido practicando otros deportes y actividades en las cuatro semanas que tienen de duración.

Formación continúa, especificación y diversión son y serán nuestras metas a este primero y gozoso Campus de fútbol de la *FEG donde el niño o la niña son nuestra gran preocupación, por su salud y su actitud de cara al deporte y a su vida.
Por qué somos fundación sin ánimo de lucro, por nuestros niños y niñas, de Santa Coloma de Gramenet.

¡¡¡Somos la Fundació Esportiva Grama!!!

¡¡¡Gracias!!!