Derrota de l’Infantil A FEGrama contra un dels equips amb més opcions d’optar a la categoria com és el RCD Espanyol. L’equip de Santa Coloma dirigit per Rubén Blanco va veure a la Ciutat Esportiva Dani Jarque com a l’equip perico li sortien totes les seves opcions i en els primers deu minuts van aconseguir diana en dues ocasions.

Fins que el conjunt de la Fundació Grama va tornar a voler tenir opcions en el partit amb el gol d’Omar Musa que resultava el 2-1 al marcador.

Però un gol de penal a l’inici de la segona meitat donava al trast moltes de les oportunitats que tenia previst el míster de la Grama on finalment va pujar el 4-1 i es van quedar els tres punts a Sant Adrià.

Per a la tercera jornada d’aquest grup 4, el conjunt de la FEGrama rebrà el Martinenc, vuitè amb tres punts, el dissabte 18 d’octubre des de les 14:45 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Derrota del Infantil A FEGrama contra uno de los equipos con más opciones de optar a la categoría como es el RCD Espanyol. El equipo de Santa Coloma dirigido por Rubén Blanco vio en la Ciutat Esportiva Dani Jarque como al equipo perico le salían todas sus opciones y en los primeros diez minutos consiguieron diana en dos ocasiones.

Hasta que el conjunto de la Fundació Grama volvió a querer tener opciones en el partido con el gol de Omar Musa que resultaba el 2-1 en el marcador.

Pero un gol de penalti al inicio de la segunda mitad daba al traste muchas de las oportunidades que tenía previsto el míster de la Grama donde finalmente subió el 4-1 y se quedaron los tres puntos en Sant Adrià.

Para la tercera jornada de este grupo 4, el conjunto de la FEGrama recibirá al Martinenc, octavo con tres puntos, el sábado 18 de octubre desde las 14:45 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628981&CodGrupo=19653097&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18492148&codcompeticion=18473300″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin