AmATEUR_Fundacio_GRAMA santa coloma @chemacarva099

El Amateur FEGrama ha aprofitat el descans Lliga per disputar un amistós a casa del UD Lourdes on el conjunt de Ramón Carranza ha vençut amb un triplet de Carlos Balcarreras. La jornada cinc ha tocat descansar en partit oficial després de la retirada del grup del Vilassar de Dalt. Circumstància que ha succeït amb altres dos grups, pel que sembla, i que el tècnic colomenc té en previsió amb altres tants amistosos per el continu rodatge dels seus jugadors.
Per a la jornada 6 i amb un partit menys, el conjunt Sènior FEGrama jugarà al Municipal Pere Gol contra el segon, La Salut Pere Gol (empatats a 12 punts en el primer lloc) el diumenge 26 d’octubre des de les 12:15 hores.

El Amateur FEGrama ha aprovechado el descanso liguero para disputar un amistoso en casa del UD Lourdes donde el conjunto de Ramón Carranza ha vencido con un triplete de Carlos Balcarreras. La jornada cinco ha tocado descansar en partido oficial tras la retirada del grupo del Vilassar de Dalt. Circunstancia que ha sucedido con otros dos grupos, al parecer, y que el técnico colomense tiene en previsión con otros tantos amistosos para el continuo rodaje de sus jugadores.

Para la jornada 6 y con un partido menos, el conjunto Sénior FEGrama jugará en el Municipal Pere Gol contra el segundo, La Salut Pere Gol (empatados a 12 puntos en el primer puesto) el domingo 26 de octubre desde las 12:15 horas.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=971036″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

ANATEUR_Fundacio_GRAMA-AGUILA@chemacarva099

cl

Por admin