L’Aleví/Infantil Femení de la FEGrama dirigit per Goretti voldrà continuar amb triomfs com el de la gran victòria al camp veí de l’Arrabal-Calaf Gramenet per 1-2 a la jornada passada.

Amb aquells tres punts el conjunt de la Fundació Grama continuà el seu ascens amb la seva quarta victòria dels últims cinc partits i es situa a la sisena posició i s’ha desfet de la derrota a casa del Vic Riuprimer, segon classificat, per 0-2, de la passada jornada.  D’aquesta manera es fica en els grups de dalt de la taula amb la suma d’aquests 37 punts.

PEr això i continuar pujant a la classificació, a la jornada 21 el conjunt femení de la Fundació Grama rebrà a la Penya Blanc Blava La Roca, equip líder amb 56 punts i cap derrota, el dissabte dia 22 de març a les 12:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473338&CodGrupo=18699563&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18699563&codcompeticion=18473338″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Alevín / Infantil Femenino de la FEGRAM dirigido por Goretti querrá continuar con triunfos como el de la gran victoria en el campo vecino del Arrabal-Calaf Gramenet por 1-2 en la jornada pasada.

Con esos tres puntos el conjunto de la Fundación Grama continuó su ascenso con su cuarta victoria de los últimos cinco partidos y se sitúa en la sexta posición y se ha deshecho de la derrota en casa del Vic Riuprimer, segundo clasificado, por 0 – 2, de la pasada jornada. De esta manera se mete en los grupos de arriba de la tabla con la suma de estos 37 puntos.

POr esto y seguir subiendo en la clasificación, en la jornada 21 el conjunto femenino de la Fundación Grama recibirá a la Peña Blanco Azul La Roca, equipo líder con 56 puntos y ninguna derrota, el sábado día 22 de marzo a las 12:30 horas el Nou Municipal de Santa Coloma.

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin