L’Aleví «C» de Dani Anguita segueix sent líder de la seva lliga tot i l’injust empat tret del Municipal l’Àliga, 3-3 davant el CE Europa en un partit marcat per la polèmica. Aquest resultat davant el cinquè classificat fa que el segon de la lliga s’acosti a només tres punts de la Fundació.

Partit molt ben jugat pels dos equips (cada un amb les seves armes). L’àrbitre del partit va destrossar un bonic duel primer anul·lant un gol legal quan l’equip perdia 1-0 i després donant per vàlid el gol de l’empat sense xiular unes mans prèvies claríssimes. Alejandro Cutillas va marcar l’1-1 en el començament de la segona meitat.

Al minut 40 Pol Marimon empatava a dos el partit i Oliver Israel Acosta cinc minuts després donava la volta al partit. A destacar la gran actitud mostrada per l’equip, el gran partit de Víctor Castaño i que les pilotes no estaven en perfectes condicions.

L’endemà al Nou Municipal de Santa Coloma l’equip va jugar un partit amistós davant la YTFA amb victòria blava per 3-2. En un partit on el rival es va tancar i sortia sol al contraatac; la Fundació manejava el partit i va tenir moltes oportunitats de gol.

ALEVÍ CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Alevín “C” de Dani Anguita sigue siendo líder de su liga pese al injusto empate que saco del Municipal l’Aliga, 3-3 ante el CE Europa en un partido marcado por la polémica. Este resultado ante el quinto clasificado hace que el segundo de la liga se acerque a solo tres puntos de la Fundació.

Partido muy bien jugado por ambos equipos (cada uno con sus armas). El árbitro del partido destrozo un bonito duelo primero anulando un gol legal cuando el equipo perdía 1-0 y después dando por valido el gol del empate sin pitar unas manos previas clarísimas. Alejandro Cutillas marcó el 1-1 en el comienzo de la segunda mitad.

En el minuto 40 Pol Marimon empataba a dos el partido y Oliver Israel Acosta cinco minutos después daba la vuelta al partido. A destacar la gran actitud mostrada por el equipo, el gran partido de Víctor Castaño y que los balones no estaban en perfectas condiciones.

Al día siguiente en el Nou Municipal de Santa Coloma el equipo jugó un partido amistoso ante la YTFA con victoria azulona por 3-2. En un partido donde el rival se encerró y salía solo al contragolpe; la Fundació manejaba el partido y tuvo muchas oportunidades de gol.

Por admin