Així es guanyen lligues

La FE Grama es va endur una important victòria per 0-2 davant un combatiu CE Banyoles. Tres punts molt lluitats, una victòria èpica sobre un escenari plujós on els colomencs van haver de suar.

Sota una intensa pluja la Fundació va estar descol·locada durant molts minuts, als de García Escribano els va costar molt trobar el seu joc i crear perill. Van ser els locals els que van dominar la primera meitat creant perill, enviant fins una pilota al travesser al primer quart d’hora.

A partir de la mitja hora de joc els colomencs van aparèixer amb ocasions de Lamin i Cristóbal però sense sort de cara a porta. Fins al final partit boig amb pèrdues de pilota, sense joc definit ni tampoc ocasions. Després d’uns primers 45 minuts grisos vam viure una segona meitat semblant fins que es va trencar el xoc.

Primers compassos del segon acte amb ocasions per als locals i primera aparició de Texeira. Al minut 60 el Banyoles es quedava amb un home menys per l’expulsió del seu capità i a partir d’aquí, poc a poc, la Grama va anar trobant el camí a la porteria rival però patint davant un rival que no va deixar de lluitar i crear perill.

Cristóbal va tenir el gol i la resposta local va ser tallada per Texeira. El primer a entrar al camp va ser Omar (72′) i ja en el 84 va entrar Javi Ruíz per Iván, un canvi ofensiu amb la Grama estrenyent, dominant i atacant constantment. Lolo, Lamin i Omar van tenir el gol però es resistia a arribar.

La insistència visitant va tenir el seu premi, el pitxitxi de la Grama va aparèixer al rescat al 89. Un xut de Lamin va colpejar en un defensa i Cristóbal de cap caçava el rebuig per marcar el 0-1. Quedava el descompte i la Grama va ser capaç d’al contraatac tancar la victòria amb un gol de Javi Ruíz en el segon pal.

Així es guanyen lligues, victòria soferta, tres punts d’or davant les victòries de CE Manresa i el CF Montañesa qui estrenyen davant d’una FE Grama que no afluixa.

CLASSIFICACIÓ

ACTA DEL PARTIT

La FE Grama se llevó una importante victoria por 0-2 ante un combativo CE Banyoles. Tres puntos muy luchados, una victoria épica sobre un escenario lluvioso donde los colomenses tuvieron que sudar.

Bajo una intensa lluvia la Fundació estuvo descolocada durante muchos minutos, a los de García Escribano les costó mucho encontrar su juego y crear peligro. Fueron los locales quienes dominaron la primera mitad creando peligro, enviando hasta un balón al larguero al primer cuarto de hora.

A partir de la media hora de juego los colomenses aparecieron con ocasiones de Lamin y Cristóbal pero sin suerte de cara a puerta. Hasta el final partido loco con perdidas de pelota, sin juego definido ni tampoco ocasiones. Tras unos primeros 45 minutos grises vivimos una segunda mitad parecida hasta que se rompió el choque.

Primeros compases del segundo acto con ocasiones para los locales y primera aparición de Texeira. En el minuto 60 el Banyoles se quedaba con un hombre menos por la expulsión de su capitán y a partir de aquí poco a poco la Grama fue encontrando el camino a la portería rival pero sufriendo ante un rival que no dejó de luchar y crear peligro.

Cristóbal tuvo el gol y la respuesta local fue atajada por Texeira. El primero en entrar al campo fue Omar (72′) y ya en el 84 entró Javi Ruíz por Iván, un cambio ofensivo con la Grama apretando, dominando y atacando constantemente. Lolo, Lamin y Omar tuvieron el gol pero se resistía en llegar.

La insistencia visitante tuvo su premio, el pichichi de la Grama apareció al rescate en el 89. Un chute de Lamin golpeó en un defensa y Cristóbal de cabeza cazaba el rechace para marcar el 0-1. Quedaba el descuento y la Grama fue capaz de al contraataque cerrar la victoria con un gol de Javi Ruíz en el segundo palo.

Así se ganan ligas, victoria sufrida, tres puntos de oro ante las victorias de CE Manresa y CF Montañesa quienes aprietan ante una FE Grama que no afloja.