A la Fundació Esportiva Grama li complau presentar-vos el I Torneig Fundació Grama que es disputarà durant els dies 18 i 19 d’abril a les nostres instal·lacions del remodelat Nou Municipal de Santa Coloma .

El torneig, amb format de lligueta i eliminatòria, es disputarà en les etapes de prebenjamí, benjamí i aleví. En aquesta primera edició hem volgut que els més petits puguin tenir tot el protagonisme i és que, no en va, són el futur del futbol .

Equips com CE Júpiter, CF Badalona, CF Singuerlín, CE Mataró, CE Premià, CE Tecnofútbol i CD Premià de Dalt han confiat en nosaltres i la nostra màxima il·lusió és que sigui un dia inoblidable per a jugadors, entrenadors i famílies , retornant la confiança dipositada .

L’únic objectiu del torneig és divertir-se i divertir, per això, encara que d’una competició es tracta, celebrarem que les aficions i els participants demostrin RESPECTE , SOLIDARITAT i FAIR PLAY.

Sense més agrair als equips i els col·laboradors, a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i a la Diputació de Barcelona, per iniciar amb nosaltres aquesta aventura, esperant que sigui la primera de moltes.itorneoFUNDACIOGRAMA_abril_2014

A la Fundació Esportiva Grama le complace presentarles el I Torneo Fundació Grama, que se va a disputar durante los días 18 y 19 de abril en nuestras instalaciones del remodelado Nou Mpal. de Santa Coloma.

El torneo, con formato de liguilla y eliminatoria, se disputará en las etapas de prebenjamín, benjamín y alevín. En esta primera edición hemos querido que los más pequeños pudieran tener todo el protagonismo y es que, no en vano, son el futuro del fútbol.

Equipos como CE Júpiter, CF Badalona, CF Singuerlín, CE Mataró, CE Premià, CE Tecnofútbol y CD Premià de Dalt han confiado en nosotros y nuestra máxima ilusión es que sea un día inolvidable para jugadores, entrenadores y familias, devolviendo la confianza depositada.

El único objetivo del torneo es divertirse y divertir, por ello, aunque de una competición se trata, celebraremos que las aficiones y los participantes demuestren RESPETO, SOLIDARIDAD y FAIR PLAY.

Sin más agradecer a los equipos y los colaboradores, Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet y Diputació de Barcelona, por iniciar con nosotros esta aventura, esperando que sea la primera de muchas.

Por admin