A cinc jornades pel final de la lliga, l’Infantil C de la FEGrama, quart, anirà a sumar contra el Magòria, vuitè

L’Infantil C FEGrama ha tornat de la Setmana Santa amb molta força i va guanyar per golejada de 9-0 al penúltim, el Sant Martí-Condal, a la jornada passada. Així que amb aquesta motivadora golejada oblida la derrota de la jornada anterior on va caure a la seva visita a la Penya Barcelonista Collblanc Sants, segon classificat, per 2-0.

L’immediat perseguidor d’aquest Infantil C FEGrama sí va reduïr punts, la Penya Anguera, que es col.loca amb 38 punts a nomès 1 punt i el Carmelo segueix a 2 punts.

A nomès cinc jornades per a la finalització de la lliga, els jugadors entrenats per Rafa Muriel i Sergio Sierra voldran continuar a la quarta posició i sumar per pujar dels 36 punts i probar de puntuar a la jornada 26 al Camp de L’Energia del Mercat Nou Magòria, vuitè a la classificació amb 31 punts, el dissabte 3 de maig des de les 13:10 hores.

Infantil_C_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA038

Resultats

Classificació

El Infantil C FEGrama ha vuelto de la Semana Santa con mucha fuerza y ganó por goleada de 9-0 al penúltimo, el iris-Condal, en la jornada pasada. Así que con esta motivadora goleada olvida la derrota de la jornada anterior donde cayó en su visita a la Peña Barcelonista Collblanc Santos, segundo clasificado, por 2-0.

El inmediato perseguidor de este Infantil C FEGrama sí redujo puntos, la Penya Anguera, que se coloca con 38 puntos a sólo 1 punto y el Carmelo sigue a 2 puntos.

A sólo cinco jornadas para la finalización de la liga, los jugadores entrenados por Rafa Muriel y Sergio Sierra querrán continuar en la cuarta posición y sumar para subir los 36 puntos y probar de puntuar en la jornada 26 en el Campo de La Energía del Mercado nuevo Magòria, octavo en la clasificación con 31 puntos, el sábado 3 de mayo desde las 13:10 horas.

Visca l’Esperit Grama!!!