El Juvenil A FEGrama va guanyar per la mínima a la FP Hermes

11/01/2015

Després l’amarga derrota a l’última jornada del passat 2014, l’equip de la Fundació Esportiva Grama volia rescabalar i aconseguir bons resultats. I es va complir, al Nou Municipal de Santa Coloma el Juvenil «A» de Toni Rovira va guanyar 2-1 a la Fundació Privada Hermes (filial UDA Gramenet).

Partit molt disputat entre els dos equips. Primera part sense grans ocasions. La mes destacada una xilena d’Aleix treta de mandra acrobàtica pel porter del Hermes. A la segona la FEGrama ha buscat amb mes insistència la porteria rival. Al min 49 una falta lateral treta amb molta rosca per Oriol ha acabat a dins de la xarxa.

L’alegria però ha durat poc perquè al minut següent un córner llençat per l’Hermes després d’un rebuig ha acabat als peus d’un jugador rival, que en posició molt dubtosa, només ha hagut d’empènyer la pilota a dins. Al min 65 en una altra falta penjada a l’àrea rival el porter ha sortit i ha rebutjat de punys la pilota, aquesta li ha caigut a Marc que ha engaltat un potent xut que s’ha colat com un obús.

La FEGrama ha tingut una altra clara ocasió quan Bryan s’ha quedat sol davant del porter i aquest l’ha derribat fora de l’area quan tenia tota la porteria per marcar. L’àrbitre incomprensivament només li ha ensenyat la tarja groga. Els últims minuts han estat han estat emocionants per la incertesa del resultat. Tres punts molt treballats que fan que el Juvenil continui a la zona alta de la classificació.

El proper partit de l’equip serà el diumenge a les 20 hores davant el UE Sant Andreu «B», equip de la part baixa de la taula.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tras la amarga derrota en la última jornada del pasado 2014, el equipo de la Fundació Esportiva Grama quería resarcirse y lograr buenos resultados. Y se cumplió, en el Nou Municipal de Santa Coloma el Juvenil «A» de Toni Rovira ganó 2-1 a la Fundación Privada Hermes (filial UDA Gramenet).

Partido muy disputado entre los dos equipos. Primera parte sin grandes ocasiones. La más destacada una chilena de Aleix sacada de manera acrobática por el portero del Hermes. En la segunda la FEGrama ha buscado con más insistencia la portería rival. Al min.49 una falta lateral sacada con mucha rosca por Oriol ha acabado dentro de la red.

La alegría pero ha durado poco porque al minuto siguiente un córner lanzado por el Hermes tras un rechace acabó en los pies de un jugador rival, que en posición muy dudosa, sólo ha tenido que empujar el balón dentro. Al min.65 en otra falta colgada al área rival el portero ha salido y ha rechazado de puños la pelota, ésta le ha caído a Marco que ha empalmado un potente disparo que se coló como un obús.

La FEGrama ha tenido otra clara ocasión cuando Bryan se quedó solo ante el portero y éste lo ha derribado fuera del área cuando tenía toda la portería para marcar. El árbitro incomprensivament sólo le ha enseñado la tarjeta amarilla. Los últimos minutos han sido han sido emocionantes por la incertidumbre del resultado. Tres puntos muy trabajados que hacen que el Juvenil continúe en la zona alta de la clasificación.

El próximo partido del equipo será el domingo a las 20 horas ante el UE Sant Andreu «B», equipo de la parte baja de la tabla.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473287&CodGrupo=18491079&CodTemporada=9&CodJornada=12″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18491079&codcompeticion=18473287″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Etiquetas: , , ,