Javi Chica i Juan Carlos pugnen en un corner al partit de la primera volta.

Els homes de Toni Romero visiten un estadi històric de Barcelona buscant la primera victòria fora de Santa Coloma contra un rival consolidat a la categoria.

Després de dos duels contra la U.AT. Horta aquesta temporada saldats amb dos derrotes per 0-1 al Municipal de la Grama és l’hora de tornar la visita al Feliu i Codina en una nova final pels colomencs que no poden deixar escapar més punts si volen mantenir les esperances de permanència.

El rival de la jornada ha sorprès fins i tot als més entesos en la categoria. Gran nivell el que està mostrant l’Horta per mantenir-se, durant gran part del campionat, en la part alta de la classificació. Nacho Castro ha armat un bon bloc que està marcant uns números extraordinaris: 13 victòries, 8 empats i només 7 derrotes amb 35 gols a favor i 26 en contra. Més espectaculars són aquests números si diem que la U.AT. Horta és l’únic equip que no ha perdut al seu terreny de joc. Compta amb 9 victòries i 4 empats fent del seu estadi un autèntic fortí.

Els locals comptaran amb la baixa de Narcís Barrera, sancionat per acumulació de targetes.

Per la seva banda, la setmana pels nois de Toni Romero ha estat complicada. Després de la derrota contra el Sant Andreu, en un partit on es van errar ocasions molt clares, la Fundació Esportiva Grama suma baixes importants i el tècnic colomenc haurà d’enginyar-se-les per fer un onze de garanties. Aquesta setmana el nom propi és de Lolo que pateix una hernia inguinal que l’apartat momentàniament de l’activitat física.

Encara així el grup està convençut de poder assolir l’objectiu de la permanència. La imatge de l’equip en les últimes jornades ha estat bona i només cal afinar la punteria per tal de materialitzar el munt d’ocasions desaprofitades. Amb això i el treball defensiu de l’equip es pot guanyar allà on tothom cregui que no ho farem i una bona manera de començar es fer-ho en terreny imbatut.

Recordin, sota les ordres del col·legiat Victor Orgaz (Osona), auxiliat a les bandes per Jordi Serradelarca (Osona) i Miguel A. Reinoso (BCN), el partit es disputarà diumenge 10 de març, a les 12h, al Feliu i Codina i ho podeu seguir en rigorós directe per www.gramaradio.cat.

[divider]

Pluvins controla un balón en el partido de la primera vuelta.

Los hombres de Toni Romero visitan un estadio histórico de Barcelona buscando la primera victoria fuera de Santa Coloma contra un rival consolidado en la categoría.

Después de dos duelos contra la U.AT. Horta esta temporada saldados con dos derrotas por 0-1 en el Municipal de la Grama es la hora de devolver la visita al Feliu i Codina en una nueva final para los colomenses que no pueden dejar escapar más puntos si quieren mantener las esperanzas de permanencia.

El rival de la jornada ha sorprendido incluso a los más entendidos en la categoría. Gran nivel el que está mostrando el Horta para mantenerse, durante gran parte del campeonato, en la parte alta de la clasificación. Nacho Castro ha armado un buen bloque que está marcando unos números extraordinarios: 13 victorias, 8 empates y sólo 7 derrotas con 35 goles a favor y 26 en contra. Más espectaculares son estos números si decimos que la U.AT. Horta es el único equipo que no ha perdido en su terreno de juego. Cuenta con 9 victorias y 4 empates haciendo de su estadio un auténtico fortín.

Los locales contarán con la baja de Narcis Barrera, sancionado por acumulación de tarjetas.

Por su parte, la semana de los chicos de Toni Romero ha sido complicada. Tras la derrota ante el Sant Andreu, en un partido donde se erraron ocasiones muy claras, la Fundació Esportiva Grama suma bajas importantes y el técnico colomense deberá ingeniárselas  para hacer un once de garantías. Esta semana el nombre propio es de Lolo que padece una hernia inguinal que le ha apartado momentáneamente de la actividad física.

Aún así el grupo está convencido de poder alcanzar el objetivo de la permanencia. La imagen del equipo en las últimas jornadas ha sido buena y sólo hay que afinar la puntería para materializar el gran número de ocasiones desperdiciadas. Con esto y el trabajo defensivo del equipo se puede ganar allí donde todo el mundo crea que no lo haremos y una buena manera de empezar es hacerlo en terreno imbatido.

Recuerden, bajo las órdenes del colegiado Victor Orgaz (Osona), auxiliado en las bandas por Jordi Serradelarca (Osona) y Miguel A. Reinoso (BCN), el partido se disputará el domingo 10 de marzo, a las 12h, en el Feliu yiCodina y lo puede seguir en riguroso directo por www.gramaradio.cat.

Por admin