Cristóbal lluitant una pilota de cap. (foto: Pedro González)

Romero li guanya la partida a Ballabriga, victòria merescuda i  tres punts per mantenir-se vius.

-DBC- Començava malament la matinal amb la lesió de Juan Carlos. Una més a les files de la Grama, sumant-se a Roberto Morales, Joel Marín, Texeira i el dubte de Buba. Tenia complicacions el tècnic blau i blanc per confeccionar un onze  que donava entrada a Martí Tapia en defensa  i apostava per Cazorla al mig camp en detriment de Ñito per segona jornada consecutiva.

Encara així els jugadors de la Grama havien de donar la cara, havien de donar un pas endavant i ho han fet. Sortia fort i ben plantat el Sancris amb la pressió molt alta i gaudint de la primera ocasió del partit, al minut 9, amb una centrada de Sergi Martínez que remata fora Mario per ben poc.

Primers minuts per l’equip visitant i reacció de la Grama avançant línies amb una figura clau en el partit. Isaac Padilla ha donat una autèntica lliçó ofensiva amb una internada molt perillosa al minut 12 i amb un xut creuat a passi de Pluvins que treu Adri al minut 14. Molt incisius els davanters colomencs, als 18 minuts un canvi de joc de Javi Chica en banda dreta l’ha controlat a dins de l’àrea Cristóbal per fer una finta i obligar a una nova intervenció del porter vallesà. Seguidament Padilla, als 21 minuts, regatejava a tots a la frontal, deixava la pilota a banda dreta per Pluvins i la seva centrada la rematava de nou Padilla al primer pal per fer que Adri es tornes a lluir.

Es calmava una mica el joc al voltant de la mitja hora, però la Grama sempre ha tingut més mentalitat ofensiva que el San Cristóbal. De nou ho intentava Padilla amb una jugada sensacional al minut 37 de joc però la seva centrada no l’ha aprofitat Cristóbal al centre. El xut final ha passat molt per sobre del travesser d’Adri. Insistien els locals, amb dos ocasions més abans del descans, una per Padilla al 41 i una altra de Pluvins al 44. La pilota no entrava i l’àrbitre xiulava el descans amb l’empat inicial al marcador.

A la represa, el San Cristóbal intentava treure’s de sobre el domini de la Grama donant un pas endavant. Fer això en un camp de grans dimensions com el Municipal de Santa Coloma té els seus riscos si tens davant la velocitat de Padilla. El primer avís ha arribat al minut 51 amb un gol del propi Padilla, anul·lat per fora joc. L’empat no era suficient pels colomencs, ho intentava després Cazorla des de molt lluny al 54.

El partit estava per guanyar-lo i Toni Romero ha mogut peces per tal de donar més poder ofensiu. Al minut 62 ha retirat a Xavi Pluvins, que avui ha jugat orientat per banda dreta, i ha donat entrada a Buba.     Més pólvora i velocitat per seguir posant en problemes a l’equip de Terrassa. I ho han aconseguit, corria el minut 68 quan una pilota canviada de banda per Esteve Monterde l’ha punxat a dins de l’àrea Padilla i el seu xut creuat ha sortit fregant el pal esquerra d’Adri.

Arribaven els moments decisius en el que Sancris ha intentat allunyar a la Grama de la seva àrea. El tècnic colomenc ha fet el segon canvi donant entrada a Duarte i retirant a Omar al minut 73. Començava a notar-se el cansament i els canvis havien de donar aire fresc als blanc i blaus.  La intenció era la de seguir donant guerra a la defensa i al porter vallesà.

I així ha sigut, en el minut 76, una bona jugada de dreta a esquerra, amb la intervenció de Monterde al mig, ha acabat amb la pilota a les botes de Rubén Canelada. El lateral esquerra colomenc, des de molt lluny,  ha enviat una centrada mil·limetrada al cap de Cristóbal León. El pitxitxi de la Grama no desaprofita aquestes jugades i la seva rematada perfecta, s’ha introduït a dins de la porteria del San Cristóbal per anotar el molt merescut 1-0.

Nou guió pel partit. Havia d’atacar el Sancris amb tota la seva artilleria i havia de defensar la Grama. L’experiència ens diu que no se’ns dona gaire bé defensar un resultat a favor i Oliver Ballabriga reaccionava amb un doble canvi donant entrada a Cabrera i a Hassen per Mario i Kevin respectivament. Romero, per la seva part, retirava a Padilla, exhaust després d’un enorme esforç, i donava entrada a Samu.

Acumulava homes en atac l’equip de Terrassa mentre la Grama no acabava de tancar el partit, ni de controlar el joc. Els quatre minuts d’afegit han estat una agonia pels blanc i blaus que han vist com Caleb Martínez salvava els punts en una gran intervenció després d’un potent xut des de la frontal. El córner posterior ha estat la última jugada del partit, rematada de cap molt desviada i xiulet final del col·legiat per deixar els tres punts a Santa Coloma i mantenir viva la il·lusió per la permanència.

La setmana vinent, duel directe entre dos equips que s’ho juguen tot. La Grama visita el Joan Baptista Milà, visitem al Santboià amb la necessitat imperiosa de sumar tres punts i seguir vius a la Tercera Divisió. Serà el proper diumenge, a les 12h, en directe per Grama Ràdio.

 

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

[divider]

Once inicial de la Grama contra el San Cristóbal (foto: Pedro González)

Romero le gana la partida a Ballabriga, victoria merecida y tres puntos para mantenerse vivos.

Empezaba mal la matinal con la lesión de Juan Carlos. Una más en las filas de la Grama, sumándose a Roberto Morales, Joel Marín, Texeira y la duda de Buba. Tenía complicaciones el técnico azulado para confeccionar un once en el que daba entrada a Martí Tapia en defensa y apostaba por Cazorla en el medio campo en detrimento de Ñito por segunda jornada consecutiva.

Aún así los jugadores de la Grama tenían que dar la cara, tenían que dar un paso adelante y lo han hecho. Salía fuerte y contundente el Sancris con la presión muy alta y disfrutando de la primera ocasión del partido, en el minuto 9, con un centro de Sergi Martínez que remata fuera Mario por poco.
Primeros minutos para el equipo visitante y reacción de la Grama avanzando líneas con una figura clave en el partido. Isaac Padilla ha dado una auténtica lección ofensiva con una internada muy peligrosa en el minuto 12 y con un tiro cruzado a pase de Pluvins que saca Adri en el minuto 14. Muy incisivos los delanteros colomenses, a los 18 minutos un cambio de juego de Javi Chica en banda derecha lo ha controlado dentro del área Cristóbal para hacer una finta y obligar a una nueva intervención del portero vallesano. Seguidamente Padilla, a los 21 minutos, regateaba a todos en la frontal, dejaba el balón a banda derecha para Pluvins y su centro lo remataba de nuevo Padilla en el primer palo para hacer que Adri se volviera a lucir.

Se calmaba un poco el juego sobre la media hora, pero la Grama siempre ha tenido más mentalidad ofensiva que el San Cristóbal. De nuevo lo intentaba Padilla con una jugada sensacional en el minuto 37 de juego pero su centro no lo ha aprovechado Cristóbal en el centro. El disparo final ha pasado muy por encima del larguero de Adri. Insistían los locales, con dos ocasiones más antes del descanso, una para Padilla en el 41 y otra de Pluvins en el 44. La pelota no entraba y el árbitro pitaba el descanso con el empate inicial en el marcador.

En la reanudación, el San Cristóbal intentaba sacudirse el dominio de la Grama dando un paso adelante. Hacer esto en un campo de gran tamaño como el Municipal de Santa Coloma tiene sus riesgos si tienes delante la velocidad de Padilla. El primer aviso llegó en el minuto 51 con un gol del propio Padilla, anulado por fuera juego. El empate no era suficiente para los colomenses, lo intentaba después Cazorla desde muy lejos en el 54.

El partido estaba para ganarlo y Toni Romero ha movido piezas para dar más poder ofensivo. En el minuto 62 ha retirado a Xavi Pluvins, que hoy ha jugado orientado por banda derecha, y ha dado entrada a Buba. Más pólvora y velocidad para seguir poniendo en problemas al equipo de Terrassa. Y lo han conseguido, corría el minuto 68 cuando un balón cambiado de banda por Esteve Monterde lo ha pinchado dentro del área Padilla y su disparo cruzado salió rozando el poste izquierdo de Adri.

Llegaban los momentos decisivos en el que Sancris ha intentado alejar a la Grama de su área. El técnico colomense ha hecho el segundo cambio dando entrada a Duarte y retirando a Omar en el minuto 73. Empezaba a notarse el cansancio y los cambios tenían que dar aire fresco a los blanquiazules. La intención era la de seguir dando guerra a la defensa y al portero vallesano.

Y así ha sido, en el minuto 76, una buena jugada de derecha a izquierda, con la intervención de Monterde en medio, acabó con el balón en las botas de Rubén Canelada. El lateral izquierdo colomense, desde muy lejos, ha enviado un centro milimetrado a la cabeza de Cristóbal León. El pichichi de la Grama no desaprovecha estas jugadas y su remate perfecto, se ha introducido dentro de la portería del San Cristóbal para anotar el muy merecido 1-0.

Nuevo guión para el partido. Tenía que atacar el Sancris con toda su artillería y tenía que defender la Grama. La experiencia nos dice que no se nos da muy bien defender un resultado a favor y Oliver Ballabriga reaccionaba con un doble cambio dando entrada a Cabrera y a Hassen por Mario y Kevin respectivamente. Romero, por su parte, retiraba a Padilla, exhausto después de un enorme esfuerzo, y daba entrada a Samu.

Acumulaba hombres en ataque el equipo de Terrassa mientras la Grama no acababa de cerrar el partido, ni de controlar el juego. Los cuatro minutos de añadido han sido una agonía para los blanquiazules que han visto como Caleb Martínez salvaba los puntos en una gran intervención tras un potente disparo desde la frontal. El córner posterior ha sido la última jugada del partido, remate de cabeza muy desviado y pitido final del colegiado para dejar los tres puntos en Santa Coloma y mantener viva la ilusión por la permanencia.

La próxima semana, duelo directo entre dos equipos que se lo juegan todo. La Grama visita el Joan Baptista Milà, visitamos al Santboià con la necesidad imperiosa de sumar tres puntos y seguir vivos en la Tercera División. Será el próximo domingo, a las 12h, en directo por Grama Radio.

CLICAD AQUÍ PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD AQUÍ PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5

Por admin