11copa

La Fundació Esportiva Grama passa als vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur després de guanyar a la tanda de penals (3-5) a l’At.Piferrer. Tots dos equips van arribar al final del temps reglamentari amb 3-3, havent de decidir-ho tot des dels onze metres.

Dani Andreu va realitzar diferents canvis en l’onze, destacant la titularitat de Christian Tomas en porteria i del juvenil Joel Jarque al lateral. L’inici de partit va ser molt igualat, sense un dominador clar i en ell aviat vam poder veure com el Piferrer arribava a aquesta cita amb ganes de donar la sorpresa davant un equip de superior categoria.

Christian va ser el primer porter a aparèixer, ficant una gran mà a un xut llunyà que semblava colar-se dins. La reacció va ser immediata amb un xut de Mora que va tallar el porter local i a partir d’aquí els colomencs es van fer els amos de la pilota. Abans d’arribar a la mitja hora de joc el Piferrer es va avançar en una jugada molt ràpida.

Tot i el gol no va canviar res sobre el terreny de joc, la Grama dominava i mereixia l’empat, però es topaven amb el porter rival així com també amb la mala punteria. Després de dos gols anul·lats a Javi Ruíz per fora de joc a la fi va arribar l’empat i va ser a la recta final de la primera meitat. Primer Mora va aprofitar el rebuig del porter a xut de Lamin i després Javi concloïa una gran jugada que va començar amb Mora obrint per a Iván, aquest va entrar a l’àrea i va assistir al davanter.

El pas per vestidors va portar dos canvis a la Grama, Maikel i Omar van entrar per Jarque i Montero. Els colomencs volien tancar aviat el xoc, tant Mora amb una rematada de cap com Garrido amb un xut al pal van estar a prop d’aconseguir-ho. Finalment en el minut 58 una bon córner d’Iván seria rematat per Javi Ruiz, així arribava l’1-3.

Els minuts passaven i la Fundació es mostrava superior, arribant constantment a l’àrea rival, sense patir en defensa i el partit se’ls posaria encara més de cara amb l’expulsió per doble groga d’un jugador de l’At.Piferrer. El debut del juvenil Martí Garriga va ser un altre dels grans moments del segon temps, i igual que el seu company Jarque fent una gran feina, fins i tot fregant el gol.

Últim quart d’hora espectacular, al 75 a pilota parada des de molt lluny retallava distàncies l’equip groc i a tres minuts del final empataven aprofitant un penal. La Grama va penjar pilotes i va trepitjar l’àrea a la recerca del gol de la victòria però no va poder evitar anar-se’n a la tanda de penals.

Uri Serra va ser l’encarregat del primer llançament i amb mestratge el va marcar; Christian apareixia com a heroi endevinant el primer penal del rival. Tot es va posar de cara i ja ningú més fallaria, gols de Sergio Garrido, Iván, Juan Carlos i Cristóbal tancant el 3-5 des del punt fatídic.

11copa

La Fundació Esportiva Grama pasa a los octavos de final de la Copa Catalunya Amateur tras ganar en la tanda de penaltis (3-5) al At.Piferrer. Ambos equipos llegaron al final del tiempo reglamentario con 3-3, teniendo que decidirse todo desde los once metros.

Dani Andreu realizó diferentes cambios en el once, destacando la titularidad de Christian Tomas en portería y del juvenil Joel Jarque en el lateral. El inicio de partido fue muy igualado, sin un dominador claro y en él pronto pudimos ver como el Piferrer llegaba a esta cita con ganas de dar la sorpresa ante un equipo de superior categoría.

Christian fue el primer portero en aparecer, metiendo una gran mano a un chute lejano que parecía colarse dentro. La reacción fue inmediata con un disparo de Mora que atajó el guardameta local y a partir de ahí los colomenses se hicieron los dueños de la pelota. Antes de llegar a la media hora de juego el Piferrer se adelantó en una jugada muy rápida.

A pesar del gol nada cambió sobre el terreno de juego, la Grama dominaba y merecía el empate, pero se topaban con el portero rival así como también con la mala puntería. Tras dos goles anulados a Javi Ruíz por fuera de juego al fin llegó el empate y fue en la recta final de la primera mitad. Primero Mora aprovechó el rechace del portero al chute de Lamin y después Javi concluía una gran jugada que empezó con Mora abriendo para Iván, esté entró al área y asistió al delantero.

El paso por vestuarios trajo dos cambios en la Grama, Maikel y Omar entraron por Jarque y Montero. Los colomenses querían cerrar pronto el choque, tanto Mora con un remate de cabeza como Garrido con un tiro al palo estuvieron cerca de conseguirlo. Finalmente en el minuto 58 un buen saque de esquina de Iván sería rematado por Javi Ruíz, así llegaba el 1-3.

Los minutos pasaban y la Fundació se mostraba superior, llegando constantemente al área rival, sin sufrir en defensa y el partido se les pondría todavía más de cara con la expulsión por doble amarilla de un jugador del At.Piferrer. El debut del juvenil Martí Garriga fue otro de los grandes momentos del segundo tiempo, y al igual que su compañero Jarque haciendo un gran trabajo, incluso rozando el gol.

Último cuarto de hora espectacular, en el 75 a balón parado desde muy lejos recortaba distancias el equipo amarillo y a tres minutos del final empataban aprovechando un penalti. La Grama colgó balones y pisó el área en busca del gol de la victoria pero no pudo evitar marcharse a la tanda de penaltis.

Uri Serra fue el encargado del primer lanzamiento y con maestría lo marcó; Christian aparecía como héroe adivinando el primer penalti del rival. Todo se puso de cara y ya nadie más fallaría, goles de Sergio Garrido, Iván, Juan Carlos y Cristóbal cerrando el 3-5 desde el punto fatídico.

Por admin