El Benjamí B va guanyar 3-2 a la UD Cornellà C i es manté en quarta posició a tan sols tres punts del líder.

Més complicat del que semblava va ser el rival d’aquesta jornada, un Cornellà que va lluitar molt i no es va donar per rendit ni quan el marcador indicava un clar 3-0 per als colomencs. Vincenzo va avançar a la Grama al minut 14 i tan sols dos minuts després José Flores va augmentar l’avantatge.

Abans del descans Daniel Fernández marcaria el tercer del seu equip, i semblava que deixava el partit pràcticament sentenciat. Els visitants van prémer i van aconseguir reduir distàncies al marcador amb dos gols, aprofitant dos errors de relaxació de la Grama. Un últim quart molt emocionant acabaria deixant la victòria a Santa Coloma per a un conjunt que va fer mèrits per endur-se els tres punts.

benjB

El Benjamín B ganó 3-2 a la UD Cornellà C y se mantiene en cuarta posición a tan sólo tres puntos del líder.

Más complicado de lo que parecía fue el rival de esta jornada, un Cornellà que luchó mucho y no se dio por rendido ni cuando el marcador indicaba un claro 3-0 para los colomenses. Vincenzo adelantó a la Grama en el minuto 14 y tan sólo dos minutos después José Flores aumentó la ventaja.

Antes del descanso Daniel Fernández marcaría el tercero de su equipo, y parecía que dejaba el partido prácticamente sentenciado. Los visitantes apretaron y consiguieron reducir distancias en el marcador con dos goles, aprovechando dos fallos de relajación de la Grama. Un último cuarto muy emocionante acabaría dejando la victoria en Santa Coloma para un conjunto que hizo méritos para llevarse los tres puntos.

Por admin