Escola «A» 2 – Singuerlin 5

Els petits de la Grama jugaven a casa contra el líder, un partit molt disputat, molt entretingut, joc de gran actitud, treball en equip.

Els gols que van ficar els rivals, van anar per errors dels nostres, propis de l’edat i que serviran per a crear experiències motrius i cognitives. Però el desenvolupament del joc va reflectir un partit disputat, en el qual els de la Grama gairebé l’arriben a equiparar. Amb una mica de sort, haurien anotat més gols. Però encara així, va ser un excel·lent partit de tots els nens en el qual es van veure els valors humans dins de l’equip (i també amb els contraris amb joc solidari i net).

Bones bases es van forjant a l’Escola, perquè vagin creixent així al Club.


Escuela “A” 2 – Singuerlin 5

Los pequeños de la Grama jugaban en casa contra el líder, un partido muy disputado, muy entretenido, juego de gran actitud, trabajo en equipo.

Los goles que metieron los rivales, fueron por errores de los nuestros, propios de la edad y que servirán para crear experiencias motrices y cognitivas. Pero el desarrollo del juego reflejó un partido disputado, en el que los de la Grama casi lo llegan a equiparar. Con un poco de suerte, hubieran anotado más goles. Pero aún así, fue un excelente partido de todos los niños en el que se vieron los valores humanos dentro del equipo (y también con los contrarios con juego solidario y limpio). 

Buenas bases vienen forjándose en la Escuela, para que crezcan con valores en el Club.


Escola «B» 5 – Pomar 4

Els més petits, de l’Escola «B» van fer un molt bon partit, amb una gran actitud i disposició per part de tots. Continuen aprenent cada vegada més els valors. És molt important inculcar aquesta base en el futbol des de petits, així és com sobresurten en el camp. Són un punt elevat en el grup i el reflecteixen en cada partit.
Toca seguir amb aquesta dinàmica.


Escuela “B” 5 – Pomar 4

Los más pequeños, de la Escuela “B” hicieron un muy buen partido, con una gran actitud y disposición por parte de todos. Siguen aprendiendo cada vez más los valores. Es muy importante inculcar esta base en el fútbol desde pequeños, así es cómo sobresalen en el campo. Son un punto elevado en el grupo y lo reflejan en cada partido.
Toca seguir con esta dinámica.