Importantíssima victòria del Cadet A davant el Sant Andreu B per 2 gols a 3.

En la primera part el Sant Andreu s’ha trobat amb dos erros del Cadet A que ens han costat dos gols, un de falta directa i un altre d’un rebuig que han aconseguit marcar en la segona jugada. Mal inici dels visitants en la primera part tot i què en els últims minuts d’aquesta la pressió de pilota ha sigut més alta en zona 3 i s’ha aconseguit acabar bé a la mitja part.

La segona part ha sigut un domini total del Cadet A. L’equip local no ha disparat cap xut a porteria després del descans i els colomencs estaven bolcats en busca de reduir distàncies. Això ha sorgit efecte primer reduint distàncies en el marcador i finalment trobant el gol de l’empat en el minut 79.

Justament en la següent jugada després de l’empat, al minut 83, una gran jugada individual de Pol Abad que l’ha ficat per l’esquadra donava la victòria al nostre Cadet A.

Treballadíssima victòria amb una impecable segona part que ha sigut justa pel que s’ha vist al terreny de joc.

Importantísima victoria del Cadete A ante el San Andreu B por 2 goles a 3.

En la primera parte el Sant Andreu se ha encontrado con dos errores del Cadete A que nos han costado dos goles, uno de falta directa y otro de un rechace que han conseguido marcar en la segunda jugada. Mal inicio de los visitantes en la primera parte pese a que en los últimos minutos de ésta la presión de balón ha sido más alta en zona 3 y se ha aconseguido acabar bien a la media parte.

La segunda parte ha sido un dominio total del Cadet A. El equipo local no ha disparado a porteria después del descanso y los colomenses estaban volcados en busca de reducir distancias. Esto ha surgido efecto primero reduciendo distancias en el marcador y finalmente encontrando el gol del empate en el minuto 79.

Justamente en la siguiente jugada después del empate, en el minuto 83, una gran jugada individual de Pol Abad que la ha metido porla escuadra daba la victoria a nuestro Cadete A.

Trabajadísima victoria con una impecable segunda parte que ha sido justa por lo que se ha visto en el terreno de juego.