Un polèmic penal va fer que el Cadet C no pogués guanyar

29/02/2016

L’equip dirigit per Xavi Miralles i Joan Fradera va fer un gran partit al Llars Mundet contra la UB Catalonia E.

Bon partit de tots els jugadors que van saber mantenir la calma en tot moment. El partit va començar malament ja que als pocs segon de començar arribava el 1-0 però als dos minuts Leandro empatava. I abans del descans vam veure un gol més, Jordy Alexandre li donava la volta al marcador.

A la segona meitat l’àrbitre li mostrava cartolina vermella a un jugador colomenc i malgrat això l’equip es va sacrificar i es van defensar amb molt d’ordre i buscant amb contraatacs perillosos el tercer gol. Malauradament un rebuig xocava amb un jugador contrari i el rebot li donava al braç d’un defensa de la Grama, el braç el tenia enganxat al cos però l’àrbitre xiulava un polèmic penal que acabava en el definitiu 2-2.

Cadet C 1516

El equipo dirigido por Xavi Miralles y Joan Fradera hizo un gran partido en el Llars Mundet contra la UB Catalonia E.

Buen partido de todos los jugadores que supieron mantener la calma en todo momento. El partido empezó mal ya que a los pocos segundo de empezar llegaba el 1-0 pero a los dos minutos Leandro empataba. Y antes del descanso vimos dos goles más, Jordy Alexandre le daba la vuelta al marcador.

En la segunda mitad el árbitro le mostraba cartulina roja a un jugador colomenses y a pesar de esto el equipo se sacrificó y se defendieron con mucho orden y buscando con contraataques peligrosos el tercer gol. Desgraciadamente un despeje chocaba con un jugador contrario y el rebote le golpeaba en el brazo de un defensa de la Grama, el brazo lo tenía pegado al cuerpo pero el árbitro pitaba un polémico penalti que acababa en el 2-2.